reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia prawda jak nic
własnie mnie też przy Vi bardziej szycie na dupsku bolało a obkurczania nawet nie czułam..
a teraz siedzę swobodnie za to obkurczanie rwie jak cholera...
takie uczucie jakbyś sobie przeziębiła jajniki i korzonki i by cię rwało i ciągnęło.... masakra...
i szkoda że akurat podczas karmienia.. a tak to nie
własnie mnie też przy Vi bardziej szycie na dupsku bolało a obkurczania nawet nie czułam..
a teraz siedzę swobodnie za to obkurczanie rwie jak cholera...
takie uczucie jakbyś sobie przeziębiła jajniki i korzonki i by cię rwało i ciągnęło.... masakra...
i szkoda że akurat podczas karmienia.. a tak to nie
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Oj mnie tam moze bolec dniami i nocami abym ja te 18kg sie pozbyla tak tak a po wszystkim bede pewnie gadac, ze juz wole byc gruba niz ma tak bolec hehe
A co do tej pilki to tez sie nad nia zastanawialam czy to by cos pomoglo teraz? Ja to sie wybieram na przejazdzke po kamienistej drodze jak sprzatanie nie pomoze
A co do tej pilki to tez sie nad nia zastanawialam czy to by cos pomoglo teraz? Ja to sie wybieram na przejazdzke po kamienistej drodze jak sprzatanie nie pomoze
piłka jest fajna, ale bardziej do wygłupów mi służy no i masowania pleców, tylko potem ciężko mi zejść nie sturlając się.To chyba jedyne ćwiczenie jakie wykonuje z pilatesa, bo na 3 trymestr to zostają same oddechowe, a one są taaakie nudne, że pomijam
Jaipur a jak dlugie mialas cykle miesiaczkowe bo ja np spodziewam sie dwoch dni opoznienia ze wzgledu na to ze trwaly u mnie srednio 30 dni
Kamcia a nospe mozna brac na to obkurczanie, moze pomoze?
a swoją drogą im blizej do porodu tym gorzej wygladam, z nudów jem, z ciepla puchna mi nogi do tego nie chce mi sie gdzies daleko ruszac ehh okropny stan, chcialabym by sie juz skonczyl
Kamcia a nospe mozna brac na to obkurczanie, moze pomoze?
a swoją drogą im blizej do porodu tym gorzej wygladam, z nudów jem, z ciepla puchna mi nogi do tego nie chce mi sie gdzies daleko ruszac ehh okropny stan, chcialabym by sie juz skonczyl
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
poisy nie wiem czy nospę można..
ale mi w szpitalu dazwali paracetamol albo copki..
oczywiście czopek mogłam dostać tylko jeden na dzień więc wzięłam zaledwie 2
a paracetamol dawali mi chyba co 5 godzin po 2 tabletki
ale mi w szpitalu dazwali paracetamol albo copki..
oczywiście czopek mogłam dostać tylko jeden na dzień więc wzięłam zaledwie 2
a paracetamol dawali mi chyba co 5 godzin po 2 tabletki
Żelka
dziewczyny piłka podobna przyspiesza rozwieranie szyjki, ja sobie siedze przy kompie na niej juz 3 dzien, ale na mnie to chyba nic nie działa znaczy powiem tak plamienie się nie skonczyło więc może właśnie od tego skakania szyja się coś tam rusza, ale nie zajrze sobie i wam nie powiem, a tak to generalnie fajna zabawa tylko nie kupujcie z wypustkami, bo ja mam tylek caly w sine kropki i teraz zanim siade podkładam ręcznik i koc. Tymonowi sie chyba podoba bo się jakiiś spokojniejszy zrobił jak go tak bujam przez pół dnia.
Jestem mega zmęczona, a co do wc to też latam co chwile, jak nie na siku to na dwójeczkę, ale jest normalna znaczy bez przegięć ani w jedna ani w drugą strone
bra jak tam Edzio ?
Jestem mega zmęczona, a co do wc to też latam co chwile, jak nie na siku to na dwójeczkę, ale jest normalna znaczy bez przegięć ani w jedna ani w drugą strone
bra jak tam Edzio ?
reklama
bra00721
Żelka a powiem , że Edzio świetnie drugi poranek ćwiczeń za nami i spisuje się chłopak no ale wiadomo jak to początki, zawsze są świetne, a później wychodzi szydło z worka )) mój mąż stwierdził, że nie chce go widywać bo wyobraźnia mu za bardzo działa a co, niech się czuje zagrożony )))))
w ogóle to powiem Wam, że takiego powera dostałam na te ostatnie tygodnie ciąży, że szok latam jak szalona, na to moje 4. piętro od kilku dni niemal wbiegam, nie chodzę już tempem żółwika, raczej jak przecinak )))) aż siebie nie poznaje, bo to takie nietypowe biorąc pod uwagę ostatnie tygodnie / miesiące
w ogóle to powiem Wam, że takiego powera dostałam na te ostatnie tygodnie ciąży, że szok latam jak szalona, na to moje 4. piętro od kilku dni niemal wbiegam, nie chodzę już tempem żółwika, raczej jak przecinak )))) aż siebie nie poznaje, bo to takie nietypowe biorąc pod uwagę ostatnie tygodnie / miesiące