reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Moja Mała też ma takie krostki, myślałam że to uczulenie, mówicie że niekoniecznie?
Zjadłam dziś serek danio jagodowy, zobaczymy czy coś bedzie się działo. Ja nbie jedłam do tej pory nabiału i juz wymiękam, bo strasznie go lubię i cierpiałam z tego powodu ogromnie. Mam nadzieję,że bedzie ok.
Zjadłam dziś serek danio jagodowy, zobaczymy czy coś bedzie się działo. Ja nbie jedłam do tej pory nabiału i juz wymiękam, bo strasznie go lubię i cierpiałam z tego powodu ogromnie. Mam nadzieję,że bedzie ok.
Ja chcę wersję elektroniczną. Poproszę na corrado20@wp.pl
ja również poproszę na adres agaipiotrek@interia.pl
Z góry bardzo dziękuję
ja również poproszę na adres agaipiotrek@interia.plJa chcę wersję elektroniczną. Poproszę na corrado20@wp.pl
Z góry dziękuję
porod nie straszny???? najgorszy koszmar!!!! a tak w ogole ja dzis zjadlam 2 jajka na pol miekko i oj maly ma kolke,ale suszarka go uspokaja takze polecam...sprobowalam dzis w nocy bo tez sie prezyl i wyginal ale po czym to nie wiem...bo zjadlam tylko rybe gotowana
wracajac do krostek,wklejam zdjecie i prosze powiedzcie mi czy waszych dzieciaczkow tez tak wygladaja bo ja sie zastanawiam czy sa one normalne...jest ich duzo:-(
Ania mopja karolka miała bbbbb podobne i byłam załamana bo po linomagu zrobiło sie ich znacznie więcej inne kremy też nie pomagały...
zaczełam przemywać przegotowaną wodą buzke kilka razy dziennie i znalazłam krem na bazie tlenku cynku dla niemowląt firmy Cleanic dzidziuś - smaruję jej buźke raz diznnie i po kilku dniach kropeczki znikneły tzn znacznie zbladły są takie jak skóra tylko jak mała je i się napręża to czasem robią się jeszcze czerwone ale bardzo szybko znikają - po tygodniu już prawie sa niewidoczne
J tez miewam bole glowy, a nigdy nie mialam z tym problemow. Powiem Ci AdiLea ze rozmawialam z kumpela co tez mial cc i ma tak samo,wiec stwierdzilysmy ze to moze wlasnie jest jakis skutek uboczny znieczulenia. Ostatnio Apap jest moim przyjacielem bo bez niego ani rusz.
reklama
Podziel się: