reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

porod nie straszny???? najgorszy koszmar!!!! a tak w ogole ja dzis zjadlam 2 jajka na pol miekko i oj maly ma kolke,ale suszarka go uspokaja takze polecam...sprobowalam dzis w nocy bo tez sie prezyl i wyginal ale po czym to nie wiem...bo zjadlam tylko rybe gotowana

wracajac do krostek,wklejam zdjecie i prosze powiedzcie mi czy waszych dzieciaczkow tez tak wygladaja bo ja sie zastanawiam czy sa one normalne...jest ich duzo:-(
Aniu młodej też takie wyskoczyły a ja karmie mlekiem modyfikowanym więc nie jest to raczej kwestia uczulenia, może to potówki???:dry::baffled::confused:

reklama
moja mała ma identyczne i dzis polozna powiedziala ze to potowki...tylko ona ma na brzyszku i nozkach

Ania - możesz spróbować przed kąpielą przemyć buźkę krochmalem i już niczym nie smarować - zwłaszcza oliwką bo ona pory zatyka - może to coś da ;-)

U nas też krostki ale z białymi czubkami i zlokalizowane na zakńczeniu smoka. Nic nam nie dało narazie częste przemywanie wodą i smarowanie kremem Oilatum:baffled: Była dziś położna i niby to hormonalne i dalej mam tak przemywać. Jak ja bym chciała żeby to paskudztwo zniknęło z jej maleńkiej buźki!!!!

reklama
Do góry