klaudusiaNK
Fanka BB :)
Dziewczyny a ciągną was pachwiny w dole brzucha? Mnie strasznie. Czasami nie mam siły wstać bo tak boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam i wyniki wyszły złe, wkurzyłam się bo mój gin olał się na to stwierdzając, że dlatego są złe bo się nie podmyłam przed oddaniem moczu. Więc ponowiłam badanie prywatnie już z podmyciem, jutro będę miała wynikja pytałam lekarki jak to jest z tym siusiu...bo przeciez ciągłe sikanie moze byc oznaka ze cos nie tak z pecherzem jakies zapalenie czy cos...ona powiedziała ze jak czesto sikamy ale normalnieto jest oki...ze podejrzane jest dopiero jak sikamy często ale po pare kropelek tylko...wtedy mozna sie juz tym zainteresowac i sprawdzic mocz...Elu robilas niedawno analize moczu?