reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
z tą wagą dzidziusia też bym sie tak nie przejmowała - nie wiem czemu ta twoja doktorka taka panikę rozsiewa ;-) tak jak pisze aga_q i Melulu - to jest tylko taka orientacyjna waga - mojej znajomej dziecko przed porodem ważyło wg USG ponad 4 kg, a jak sie urodziło to 3 z hakiem - więc co się z resztą stało :sorry2::confused: nie martw się tym tak bardzo - Twoja mała wcale nie jest taką znowu kruszynką :tak: a ja nie wiem ile moja mała waży - na ostatnim usg lekarz nic mi nie mówił :sorry2:

Właśnie wmusiłam w siebie śniadanie i jest mi strasznie niedobrze:baffled: Wogóle zastanawiam się, że jest coś nie tak, jak już wcześniej pisałam w pierwszych 8 tyg przybyło mi 10kg od hormonów. A od 8 do 24tyg. tj. 16 tyg, a ja przytyłam 3,5 kg. Mam często biegunki i wstręt do pieczywa. Gin zapisał mi jakieś enzymy poprawiające trawienie

Elka2808 pij dużo płynów na te biegunki!!!
A z dzidziusiem wszystko ok?

Ja dziś po badaniach: obciążenie glukozą, ale miałam inaczej niż wy: 75g po 1h i po 2 h.
Ta glukoza wcale nie była taka zła, poza tym pielęgniarka powiedziała, że mogę ja rozcieńczać do woli wodą, co też robiłam.

ha - zapomniałam się pożalić - mi też coś leci z prawego cyca :dry: nawet nie to, że w ciagu dnia, tylko jak w nocy - bo jak budzę się to mam taka plamkę na koszulce :sorry2:

reklama
Do góry