reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Malulu mam dokładnie to samo. W nocy chyba pięć razy wstawałam na sikanko. I teraz też ciągle mi się chce mimo, że dziś jeszcze nic nie piłam:confused::confused::confused: A najgorsze że dziś wyjeżdżamy na wieś i przed nami długa droga. Mam nadzieję, że zniosę ją bez mdłości i sikanka;-);-);-)

reklama
Kochane przyzwyczajajcie sie do częstych nocnych wedrówek do ubikacji - terazto dopiero przedsmak.
pod koniec to i 10 razy mozna w nocy wstawac z jedną :-)kropelką:)

Ostatnia edycja:
Ja też czytałam w gazecie, że jak kobieta ma takie typowe objawy ciąży to jest wtedy wszystko OK. Mi niestety one nie ustają, chociaż wczoraj byłam tylko dwa razy wymiotować no i plus raz w nocy :baffled:
A najgorsze, że mam jutro egzaminy w szkole już o weselu nie wspominam bo pewnie posiedze do 21 i do domu.
Ja od początku ciąży jestem na chorobowym i tylko leże i właśnie jak leże to mi szybciej przychodzą te mdłości i wymioty niż jak jestem czyms zajęta.

Dziś zwróciłam śniadanie, bo poczułam zapach kupki w pieluszce synka :-( Mamuśki, mające starsze dzieciaczki, jak sobie z tym radzicie?
:confused:

Przewaznie nie oddycham przez nos tylko buzia hi hi. Oliwia robi na nocniczek takze tylko mnie wola ze zrobila a ja szybko wyrzucam zawartosc do kibelka. Czesto sie zdarza ze kupke robi po poludniu gdzie jest juz mezus i to on przejmuje te obowiazki bo wie ze mnie to razi. Wczoraj na wieczor dopadly mnie straszne mdlosci i wymioty w dzien jest super a przychodzi wieczor i wymiekam.

reklama
Do góry