reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Wycinek z portalu medycznego:

"Związki te mogą być obecne w moczu osób niedożywionych, pozostających na diecie bogatotłuszczowej, w stanach gorączkowych, przy ciężkiej niewydolności nerek. Najczęściej jednak ciał ketonowych poszukuje się u osób chorych na cukrzycę, gdyż ich obecność świadczy pośrednio o tym, że choroba ta jest nieprawdłowo leczona"

reklama
A ja jestem chora, zaczęło się od tego gardła i już myślałam ze przeszło a tu miałam pewien stres i od razu organizm sie poddał.. byłam u laryngologa i dała mi na razie bioparox i inne takie na zatoki..ale widze że wcale nie jest lepiej.. jak mi nie przejdzie do piatku to mam przyjśc po antybiotyk :(

A mnie od wczoraj cholernie zgaga pali. Ani mleko ani orzechy mi nie pomagają:-( Ratunku!!!

Elka a wiesz jak mnie zgaga pali :baffled::baffled: aż mi łzy napływaja do oczu i ciary przechodzą po całym ciele - to jest nie do zniesienia. Jeszcze nie brałam renni, ale wiesz co mój m. mi zrobił wczoraj i pomogło (o dziwo):shocked2::shocked2::shocked2: mleko na gorąco z płatkami owsianymi i wszystko leciutko posolone - i nawet przeszło :dry: dziś cały dzień bez zgagi :tak: chyba zacznę świętować hihihi - może też spróbuj :cool2:

Cammi a ty może jakieś napary zapodaj :baffled: na te zatoki i trzymaj się jakoś - bardzo mi Cię szkoda bidulko, leż w łóżeczku i się nie poddawaj trzymam kciuki ;-)

Ja nie wiem co to zgaga na szczęście!! Może mnie nie dopadnie.
A ja jakoś dziś kiepsko, brzuszek mi jakoś tak ciąży, maleństwo jakoś tak boleśnie kopie.....taki troszkę gorszy dzień:(

marylion74 - uważaj!! ja się chwaliłam ,że mnie zgaga nie dotyczy a na następny dzień czy jakoś tak jak mnie dopadła to cały weekend trzymała:-p:-p:-:)tak:
Dzisiaj to samo - zjadłam w pracy dwa banany a męczyło mnie jakbym się co najmniej kilograma tłustych parów najadła:no::-(nie sądziłam,że nawet po banankach mnie może złapać:dry:

tt2004553fltt.gif

2bf80a3232.png

Marylon jak ja Ci zazdroszczę, mnie zgaga męczy codziennie, tylko czasem od popołudnia a innym razem dopiero na wieczór-okropieństwo:no:

reklama
Do góry