reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
mamjakty całkiem możliwe że rosną piersi. A może bardziej je smaruj kremem. Mnie z kolei brzuszek swędzi nie zawsze ale wtedy idę go nakremować i jest ok.

co wieczór smaruję sie oliwką, ale to nic nie daje, do tego cały dekolt mnie swędzi :baffled: no nic, trzeba będzie jakoś to przetrwać :sorry2:
a i dziękuję za rady - także w sprawie noska ;-) może spytam w aptece co mi polecają :-)

A ja bym bardzo chciała wiedzieć dlaczego żebra mnie z prawej strony bolą. To już się powtarza codziennie i jest naprawdę nieznośne. I dlaczego tylko z prawej??

A ja bym bardzo chciała wiedzieć dlaczego żebra mnie z prawej strony bolą. To już się powtarza codziennie i jest naprawdę nieznośne. I dlaczego tylko z prawej??

Ja właśnie też mam podobny problem jak i Ty spooky. Mnie żebra bolą szczególnie wieczorkiem i też właśnie po prawej stronie.

reklama
A mnie od wczoraj trzyma taka jakby kolka, głównie z prawej strony, jak na wyrostek... Bardzo słabe to jest (absolutnie nie tak, żeby brać nospę), ale odczuwalne i leżenie nic nie pomaga. No i brzuch mam cały czas twardy i napięty. Czy to normalne? Bo już sama nie wiem, czy po prostu brzuch mi rośnie i od tego kłuje, czy też dzieje się coś złego i mam natychmiast lecieć do lekarza...

Do góry