reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Dzisiaj to ja z Wami nie popiszę:-(żebra bolą niemiłosiernie....

Mamjakty feminę laktacyd używam od paru lat - polecam,wszystkie inne płyny do hignieny int.dla mnie wysiadają przy tym.

reklama
Mamjakty feminę laktacyd używam od paru lat - polecam,wszystkie inne płyny do hignieny int.dla mnie wysiadają przy tym.
A ja używam płynów Ziaja, tylko te mi pasują. Jak raz kupiłam Laktacyd to dostałam uczulenia @@
A po porodzie to już mi parę osób polecało tantum verde, a do podmywania najzwyklejsze szare mydło.

ja do tej pory używałam płynów z serii AA - w sumie zadowolona byłam, a pokusiłam się na ten lactacyd bo dziewczyny go zachwalały - jak do tej pory wszystko jest ok ;-) właściwie nie widzę różnicy :-D

Muszę wypróbować ten Lactacyd jak tak go zachwalacie:-)
2bf80a3232.png

No ja też się dołączę do tej opinii - po lactacydzie skończyły się u mnie wieczne zapalenia i upławy. Już (odpukać) od dwóch lat nie mam problemów ginekologicznych.

czesc to ja. Nie odzywalam sie dzisiaj bo nie mialam ani nastroju ani zdrowia. A juz mi sie nie chcialo znowu zrzedzic i narzekac co boli.
Wczoraj stwierdzilam ze juz tydzien biore nospe to pewnie juz nie trzeba. No i nie wzielam. W rezultacie mialam noc i caly dzien wyciety z życiorysu. W pracy bylam jakies 4,5 godziny i wrocilam do domu. fajnie jeszcze by bylo polezec ale jakos nie mialam czasu. Chyba niedlugo sie doskacze. Bede naprawde spokojniejsza jak moj lekarz wroci w urlopu. Chyba lekarze nie powinni chodzic na urlopy, co?

reklama
:-)....nie pomwinni,a zwlaszcza nasi lekarze:-)
Ja odpukac jak do tej pory czuje sie dobrze,tylko krzyz mnie boli jak za dlugo stoje,chodze czy siedze i jakas taka ostatnio zmeczona jestem

Do góry