ania.falko
Entuzjast(k)a
ojejku,bidulka ta twoja kolezanka,mi bylo tylko nie dobrze caly czas ,ale ani razu nie wymiotowalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Celinka, to ja Ci naprawdę współczuję! Ta zielono-blada koleżanka (;-)) uświadomiła mi, że największy koszmar ciąży naprawdę czasem się zdarza. I aż mnie brzuch boli, jak o niej pomyślę. Jeśli miałaś podobnie, to naprawdę podziwiam, że przeżyłaś. I oby do końca już było coraz lepiej! :-)memulu ja mialam podobnie, ale z czestotliwoscia 5-6 razy dziennie.Jesli chodzi o lodowke, to mam tak caly czas. Dzisiaj tez niestety odwiedzilam kibelek. Kolezanka niech duzo pije i powie lekarzowi prowadzacemu co i jak.