reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Mama Olafa i Anik podzielam wasz stres, macierzynski konczy mi sie 9 czerwca, wezmę jeszcze kilka dni do 22 czerwca (bo 19 kończy 6 m-cy) a nic oprócz cycka nietoleruje.
Nie mam pojęcia czym i jak bedzę ją karmic (a raczej nie ja, tylko teściowa)
Umrę ze stresu w robocie. Chyba odrzutowiec powinnam mieć podstawiony, abym szybko mogła znaleść się w domu.
Tak to przeżywam, że mi się juz nocy to śni.
Chyba założy w maju wątek: "pierwsze dni w pracy"
A generalnie teraz leżę w domu, mam gorączkę, zawalone gardło i noc, a za oknem piękna pogoda. Dobrze ze mam balkon
Nie mam pojęcia czym i jak bedzę ją karmic (a raczej nie ja, tylko teściowa)
Umrę ze stresu w robocie. Chyba odrzutowiec powinnam mieć podstawiony, abym szybko mogła znaleść się w domu.
Tak to przeżywam, że mi się juz nocy to śni.
Chyba założy w maju wątek: "pierwsze dni w pracy"
A generalnie teraz leżę w domu, mam gorączkę, zawalone gardło i noc, a za oknem piękna pogoda. Dobrze ze mam balkon
aga_q
TRZYNASTEGO :)
22 tygodnie macierzyńskiego to chore:-(,a niby polityka prorodzinna w Polsce- bez sensu....
taaaa ...
lekarze zachęcają zeby pół roku karmić piersią, a macierzyński 4,5 miesiaca trwa
....a moze by tak szturmem na sejm!!!
Wyobrazacie sobie to??? Ja juz mam wizje - kobiety w ciazy, matki Polki - sila razenia niesamowita - wywalczylybysmy na 100%.
Ja moge byc w komitecie organizacyjnym!!!:-):-):-):-)
Kto jest ze mna...?
Wyobrazacie sobie to??? Ja juz mam wizje - kobiety w ciazy, matki Polki - sila razenia niesamowita - wywalczylybysmy na 100%.
Kto jest ze mna...?
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
wystarczy zwołac całe forum BB i sejm oblężony
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
ja się pisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....a moze by tak szturmem na sejm!!!
Kto jest ze mna...?
....a moze by tak szturmem na sejm!!!
Kto jest ze mna...?
OJ jestem za!!!!!!!i zmobilizować wszystkie nasze dzieci do krzyku pod ich oknami, wymiękną po pół minuty:-):-):-):-):-);-);-);-);-)
a na serio ja wracam we wrześniu, bo ze względu na parę kłopotów zdrowotnych dostane l4 na to co brakuje do 30 czerwca, potem wakacje w szkolnictwie, ale i tak nie potrafię sobie wyobrazić powrotu:--(to jest szok, że wychowawczy to luksus w naszym kraju:-(
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Ale jestem przybita!!!Okazuje sie że chyba mam przepukline pepka. Boli mnie jak cholera.
Po porodzie pobolewało czasem leciutko, głównie jak niunia przy przewijaniu sprzedała mi kopniaka w brzuch, ale myślałam że wszytko sie tam układa, wraca na miejsce.
A od 2 dni okropny ból przy dotykaniu pępka. Idę do lekarza ciekawe co to za dziadostwo!!!
Po porodzie pobolewało czasem leciutko, głównie jak niunia przy przewijaniu sprzedała mi kopniaka w brzuch, ale myślałam że wszytko sie tam układa, wraca na miejsce.
A od 2 dni okropny ból przy dotykaniu pępka. Idę do lekarza ciekawe co to za dziadostwo!!!
Podziel się: