reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

reklama
Mama Olafa i Anik podzielam wasz stres, macierzynski konczy mi sie 9 czerwca, wezmę jeszcze kilka dni do 22 czerwca (bo 19 kończy 6 m-cy) a nic oprócz cycka nietoleruje.

Nie mam pojęcia czym i jak bedzę ją karmic (a raczej nie ja, tylko teściowa)
Umrę ze stresu w robocie. Chyba odrzutowiec powinnam mieć podstawiony, abym szybko mogła znaleść się w domu.

Tak to przeżywam, że mi się juz nocy to śni.
Chyba założy w maju wątek: "pierwsze dni w pracy"

A generalnie teraz leżę w domu, mam gorączkę, zawalone gardło i noc, a za oknem piękna pogoda. Dobrze ze mam balkon

22 tygodnie macierzyńskiego to chore:-(,a niby polityka prorodzinna w Polsce- bez sensu....
Anik współczuję ... 10 maja to już za niedługo......

....a moze by tak szturmem na sejm!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Wyobrazacie sobie to??? Ja juz mam wizje - kobiety w ciazy, matki Polki - sila razenia niesamowita - wywalczylybysmy na 100%.
Ja moge byc w komitecie organizacyjnym!!!:-):-):-):-)
Kto jest ze mna...?

....a moze by tak szturmem na sejm!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Wyobrazacie sobie to??? Ja juz mam wizje - kobiety w ciazy, matki Polki - sila razenia niesamowita - wywalczylybysmy na 100%.
Ja moge byc w komitecie organizacyjnym!!!:-):-):-):-)
Kto jest ze mna...?

OJ jestem za!!!!!!!i zmobilizować wszystkie nasze dzieci do krzyku pod ich oknami, wymiękną po pół minuty:-):-):-):-):-);-);-);-);-)
a na serio ja wracam we wrześniu, bo ze względu na parę kłopotów zdrowotnych dostane l4 na to co brakuje do 30 czerwca, potem wakacje w szkolnictwie, ale i tak nie potrafię sobie wyobrazić powrotu:-:)-(to jest szok, że wychowawczy to luksus w naszym kraju:-(

reklama
Ale jestem przybita!!!Okazuje sie że chyba mam przepukline pepka. Boli mnie jak cholera.
Po porodzie pobolewało czasem leciutko, głównie jak niunia przy przewijaniu sprzedała mi kopniaka w brzuch, ale myślałam że wszytko sie tam układa, wraca na miejsce.
A od 2 dni okropny ból przy dotykaniu pępka. Idę do lekarza ciekawe co to za dziadostwo!!!

Do góry