reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

o Boziulku ja już od rana zaliczyłam płacz w poduchę :-:)-:)-(
10 maja wracam do pracy - Jezusicku co ja zrobię z maleństwem :-:)-:)-:)szok::szok::szok:
mała mi też charczy od rana i kaszle - coś tam jej się odrywa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wścieknę się jak będzie chora :baffled::baffled::baffled:
jeszcze jutro mają przyjść w odwiedziny sępy z pracy - same starre baby po 50-tce które są nie do znesienia :angry::angry::angry::angry:
boziu strzelić sobie w łeb mogę tylko

do tego wieje strasznie - głowę chce urwać więc na spacer zabardzo nawet nie ma gdzie pójść :crazy::crazy::crazy:

reklama
dziewczyny głowa do góry!!
widzę że nie tylko mój dzieciaczek się gdzieś przeziębił. wczoraj nie mógł spać gdzieś do 12 w nocy bo katarek mu przeszkadza. dzisiaj cały dzień ma katarek, i pokasłuje z tego powodu. jak prysnę solą morską to jest przez chwilę lepiej. kurcze mam nadzieję że nic mu nie będzie. wczoraj mieliśmy grila, wiało jak cholera i ja głupia wyciągnęłam go z wózka!! jak bedzie chory to nie wiem co zrobię.:-(

U nas wieje niesamowicie:szok: Nie wychodzę z dziećmi bo zakatarzone niestety:no:
Od tego siedzenia w domu dopada mnie przygnębienie zwłaszcza jak sobie pomyślę o powrocie do pracy. Tyle się tam pozmieniało m.in. część personelu zastanawiam się czy ja jeszcze mam do czego wracać?:no: Martwię się, że jak będę siedziała z maleństwem to nie będziemy już tak niezależni finansowo (będziemy żyli od pierwszego do pierwszego). I jeszcze te stresy, które mnie w pracy będą czekały....:eek::-(:-:)-(

Boli mnie głowa, boli mnie brzuch, dostałam okres, jestem gruba, młoda dziwnie pokasłuje i charczy,płakać mi się chce!!!!! Jak się okaże ,że jest chora to sie powieszę!!!!
Wyglądam jak idź stąd i nie wracaj i ogolnie wszystko mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry::crazy::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
i kur..a mać na dodatek zajebali mi nowe śliczne rajstopki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::angry::wściekła/y::no::crazy::angry::wściekła/y::crazy::angry::-:)-:)-:)-:)-:)-(młodej odwaliło rozryczała się na spacerze i musiałam ją wziąć na ręce i iść na chatę nie minęło 5 minut a zostało same opakowanie!!!!!!Wpizdu!!!!!!!!!!!!!!!

No to widzę, że wszyscy dziś mają "piękny" dzień.. Mi głowa pęka, przez tą cholerna alergię poporodowa żadnych leków brać sama nie mogę..Cholera jasna!!!!:crazy:

A mnie już bolą piersi od karmienia. Wszystko przez to że Niuńce coś chyba jest bo podczas jedzenia wyszarpuje mi brodawkę jakby kawał mięsa odgryzała:szok: czy wy też tak miałyście z dziećmi? Wogóle jakaś taka niespokojna jest. Jejku a co to będzie jak już ząbki wyrosną:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Co do willi jednorodzinnej/domku jednorodzinnego, to zaden sposób na sąsiadów. Poprostu dokuczają w inny sposób.

U mnie galopujące zapalenie oskrzeli, a lekarz dopiero w środę, do tej pory wykaszle płuca. Dusi mnie, od kaszlu mam wymioty, głowa jak bania. A Tusiek te ż chory. Suuuper :crazy:

A ja coraz bardziej się stresuje powrotem do pracy.....:-( Urlop macierzyński kończy mi się 9 czerwca a malutka nic poza cycem nie przyjmuje , nie wiem jak to zrobię,,,,,powoli zaczynam się martwić:-(

A mnie już bolą piersi od karmienia. Wszystko przez to że Niuńce coś chyba jest bo podczas jedzenia wyszarpuje mi brodawkę jakby kawał mięsa odgryzała:szok: czy wy też tak miałyście z dziećmi? Wogóle jakaś taka niespokojna jest. Jejku a co to będzie jak już ząbki wyrosną:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

tak wlasnie Misiek szarpie mi brodawka i to strasznie, nie wiem czy nie wtedy jak zaczyna mu wolniej leciec mleczko..ale przedtem takich cyrkow nie robil...a teraz szarpie, i wygina sie przy tym strasznie..kopie nogami...no generalnie mowiac wkurza sie strasznie...

reklama
u mnie Karolka podobnie się zachowuje - szarpie i odwraca głowę do tyłu :eek: wraz z moim cyckiem hihihihihihi
normalnie czuję sie czasem jak w tym kawale o murzynku który podchodzi do mamy i pyta czy może troszkę pocycać, a mama na to: możesz możesz tylko nie odchodź za daleko
:baffled::baffled::baffled:

MamaOlafa - ja wracam do pracy 10 maja - to dopiero dół :szok::szok::szok:

Do góry