reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
to chyba musiałabym zadziałać od wewnątrz (tabletki) i na zewnątrz (kosmetyki) bo niedługo będę łysa przy takim tempie - normalnie lnieje jak mój kot
aniula244_24
Fanka BB :)
Kuleczka ja też "linieje" , nawet ręką nie mogą przeczesać włosów bo mi w dłoni zostają . Pocieszam się , że już przez to przechodziłam i minęło, trochę włosów mi zostało więc i tym razem powinno coś zostać na głowie.
a od rana chodzę ja bomba!!!Mój szanowny ojciec dziś mi oznajmił iż na chrzcinach mojej Natalki będzie Aga (jego kobieta...).K...a chrzciny są za tydzień a On mi to dziś mówi!!!Co najlepsze nawet się mnie nie zapytał o zgodę tylko mnie o tym poinformował organizuje tylko obiad na kilka osób w restauracji-rodzice,dziadkowi i chrzestni nawet mojej babci nie prosiliśmy(zresztą i tak by anie przyjechała bo to za daleko) ale normalnie mnie cholera bierze-bez niej chyba nie przyjedzie...
klaudia011
Fanka BB :)
ja na razie na wypadajacewlosy mam szampon dermena, trzeba go jak najczesciej uzywac...myje wlosy codziennie ale niestety u mnie efektu nie widze....mamjakty rowniez polecala jakies tabletki ale jeszcze ich nie kupilam...ale mysle ze w koncu musze bo lysa bede...
co do sasiadek to wspolczuje dziewczyny,,,ale i u mnie nie jest ciekawie...nie daj Boze zeby Filip plakal w wozku to od razu zebym an rece brala ze zla matka ze mnie itp. jednak ja juz przestalam sie tym przejmowac..i Filipa na rece nie biore a on sie drze a po chwili smacznie spi...a baby niech sobie pogadaja ;-)
Princess trzymaj sie...i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi..nie warto!!
co do sasiadek to wspolczuje dziewczyny,,,ale i u mnie nie jest ciekawie...nie daj Boze zeby Filip plakal w wozku to od razu zebym an rece brala ze zla matka ze mnie itp. jednak ja juz przestalam sie tym przejmowac..i Filipa na rece nie biore a on sie drze a po chwili smacznie spi...a baby niech sobie pogadaja ;-)
Princess trzymaj sie...i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi..nie warto!!
Jest rada na sąsiadów. Willa jednorodzinna. Moje marzenie.
ja właśnie od 3 dni suszę głowę mojemu męzowi żebyśmy kredyt wzieli i zaczeli budować dom
ooojjjjjjj już oczami wyobraźni siedzę na ganku i patrze na gromadkę dzieci bawiących się z psem hihihihihi - ooochhhhhhh jak miło pobbujać w obłokach ....choć przez chwilę
Princess - a ty kochana wyluzuj co ci innego pozostaje, przecież dziadek powinien być na chrzcie wnusi - więc musisz jakoś spuścić z tonu i przetrwać te chwile.
A druga sprawa to to, że kiepawo się ojciec zachował - powinien zapytać no ale co zrobić....to tylko facet
głowa do góry jakoś będzie ;-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Boli mnie głowa, boli mnie brzuch, dostałam okres, jestem gruba, młoda dziwnie pokasłuje i charczy,płakać mi się chce!!!!! Jak się okaże ,że jest chora to sie powieszę!!!!
Wyglądam jak idź stąd i nie wracaj i ogolnie wszystko mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!:--------(
Wyglądam jak idź stąd i nie wracaj i ogolnie wszystko mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!:--------(
EmilkaT
styczeń 2009...
wstrętna witaj w klubie...ja co prawda okresu nie mam bo mi sie skonczyl pare dni itemu (co nie znaczy ze a chwile nie dostane bo ostatnia przerwa wynosila 4 dni!!!!!!) ale czuje sie tak potwornie zle ze sama nie wiem co z soba zrobic...
mam mega doła....nie wiem co mam robić wzwiazku z tym ze konczy mi sie urlop macierzynski...nie wydolimy finansowo jak bede na wychowawczym...masaaaakra!
poza tym jak sie na siebie patrze wlustrze...szkoda gadac...nie miescze sie w zadne spodnie swoje wiec nie mam w czym chodzic (dresowe mi zostaly z ciazy)...
łaze po domu i popłakuje...
mam mega doła....nie wiem co mam robić wzwiazku z tym ze konczy mi sie urlop macierzynski...nie wydolimy finansowo jak bede na wychowawczym...masaaaakra!
poza tym jak sie na siebie patrze wlustrze...szkoda gadac...nie miescze sie w zadne spodnie swoje wiec nie mam w czym chodzic (dresowe mi zostaly z ciazy)...
łaze po domu i popłakuje...
reklama
M
miloku
Gość
oj jakie dolki :-----(
dziewczyny nie przejmujcie sie jak wygladacie jestescie mamusiami i to dodaje wam uroku a przynajmniej tak trzeba sobei tlumaczyc ;-):-)
strasznei mnie boli kosc ogonowa normalnie 5 minut tylko siedziec moge a najgozej ze wstawaniem :-( ciekawe ile tym razem bedzi etak bolalo?
dziewczyny nie przejmujcie sie jak wygladacie jestescie mamusiami i to dodaje wam uroku a przynajmniej tak trzeba sobei tlumaczyc ;-):-)
strasznei mnie boli kosc ogonowa normalnie 5 minut tylko siedziec moge a najgozej ze wstawaniem :-( ciekawe ile tym razem bedzi etak bolalo?
Podziel się: