reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Odnosnie wlosow to mi ktos polecil szampon dermena. Musze powiedziec ze odkąd go uzywam jest lepiej, nadal troche wypadaja ale coraz mniej.

reklama
Kuleczka ja też "linieje" , nawet ręką nie mogą przeczesać włosów bo mi w dłoni zostają . Pocieszam się , że już przez to przechodziłam i minęło, trochę włosów mi zostało więc i tym razem powinno coś zostać na głowie.:tak::-D

a od rana chodzę ja bomba!!!Mój szanowny ojciec dziś mi oznajmił iż na chrzcinach mojej Natalki będzie Aga (jego kobieta...).K...a chrzciny są za tydzień a On mi to dziś mówi!!!Co najlepsze nawet się mnie nie zapytał o zgodę tylko mnie o tym poinformował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: organizuje tylko obiad na kilka osób w restauracji-rodzice,dziadkowi i chrzestni nawet mojej babci nie prosiliśmy(zresztą i tak by anie przyjechała bo to za daleko) ale normalnie mnie cholera bierze-bez niej chyba nie przyjedzie...

ja na razie na wypadajacewlosy mam szampon dermena, trzeba go jak najczesciej uzywac...myje wlosy codziennie ale niestety u mnie efektu nie widze....mamjakty rowniez polecala jakies tabletki ale jeszcze ich nie kupilam...ale mysle ze w koncu musze bo lysa bede...:szok:

co do sasiadek to wspolczuje dziewczyny,,,ale i u mnie nie jest ciekawie...nie daj Boze zeby Filip plakal w wozku to od razu zebym an rece brala ze zla matka ze mnie itp. jednak ja juz przestalam sie tym przejmowac..i Filipa na rece nie biore a on sie drze a po chwili smacznie spi...a baby niech sobie pogadaja ;-)

Princess trzymaj sie...i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi..nie warto!!

:-D Jest rada na sąsiadów. Willa jednorodzinna. Moje marzenie. :rofl2:

ja właśnie od 3 dni suszę głowę mojemu męzowi żebyśmy kredyt wzieli i zaczeli budować dom :rofl2::rofl2::rofl2:

ooojjjjjjj już oczami wyobraźni siedzę na ganku i patrze na gromadkę dzieci bawiących się z psem hihihihihi - ooochhhhhhh jak miło pobbujać w obłokach ....choć przez chwilę :sorry:

Princess - a ty kochana wyluzuj co ci innego pozostaje, przecież dziadek powinien być na chrzcie wnusi - więc musisz jakoś spuścić z tonu i przetrwać te chwile.
A druga sprawa to to, że kiepawo się ojciec zachował - powinien zapytać :no: no ale co zrobić....to tylko facet :-p
głowa do góry jakoś będzie ;-)

Boli mnie głowa, boli mnie brzuch, dostałam okres, jestem gruba, młoda dziwnie pokasłuje i charczy,płakać mi się chce!!!!! Jak się okaże ,że jest chora to sie powieszę!!!!
Wyglądam jak idź stąd i nie wracaj i ogolnie wszystko mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry::crazy::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

wstrętna witaj w klubie...ja co prawda okresu nie mam bo mi sie skonczyl pare dni itemu (co nie znaczy ze a chwile nie dostane bo ostatnia przerwa wynosila 4 dni!!!!!!) ale czuje sie tak potwornie zle ze sama nie wiem co z soba zrobic...
mam mega doła....nie wiem co mam robić wzwiazku z tym ze konczy mi sie urlop macierzynski...nie wydolimy finansowo jak bede na wychowawczym...masaaaakra!
poza tym jak sie na siebie patrze wlustrze...szkoda gadac...nie miescze sie w zadne spodnie swoje wiec nie mam w czym chodzic (dresowe mi zostaly z ciazy)...
łaze po domu i popłakuje...

reklama
oj jakie dolki :-:)-:)-:)-:)-(
dziewczyny nie przejmujcie sie jak wygladacie jestescie mamusiami i to dodaje wam uroku a przynajmniej tak trzeba sobei tlumaczyc ;-):-)

strasznei mnie boli kosc ogonowa normalnie 5 minut tylko siedziec moge a najgozej ze wstawaniem :-( ciekawe ile tym razem bedzi etak bolalo?

Do góry