reklama
Leika, trzymam kciuki!Hej!
Ja niestety znów mam problemy z ciążą, tydzień temu zaliczyłam pobyt w szpitalu z powodu krwawienia :-( Teraz leżę w domu...
Mam nadziej, że te problemy się wkrótce skończą.
ania.falko
Entuzjast(k)a
Tego Ciz całego serca życzę Leika.
A ja panikuje...ide na pomiary
A ja panikuje...ide na pomiary
U mnie już naszczęście mdłości przeszły
Byłam już na usg genetycznym i wszystko oki
Dzidzia na początku spała, później fiknęła, sprawdzono jej kręgosłup bo sie obróciła i dalej spanko, znowu fik:-)i zaczela robić trąbkę - gin mi powiedziała ze tak dzieci robiąa już ma 5,5 cm:-)
Ok. 20 tc pojde na usg i sprawdzę płeć juz sie nie mogę doczekać
Byłam już na usg genetycznym i wszystko oki
Dzidzia na początku spała, później fiknęła, sprawdzono jej kręgosłup bo sie obróciła i dalej spanko, znowu fik:-)i zaczela robić trąbkę - gin mi powiedziała ze tak dzieci robiąa już ma 5,5 cm:-)
Ok. 20 tc pojde na usg i sprawdzę płeć juz sie nie mogę doczekać
Do tej pory nie miałam niemal żanych objawów - poza zwiększonym apetytem
Nawet piersi mnie specjalnie nie bolą - czuję jak się gdzieś przytulę ale nic specjalnego. A od trzech dni zaczęły się krwotoki z nosa :-( kilka razy dziennie...
I to takie że bez okładów z lodu to ciężko zatamować.
Nie wiecie czy mogę brać dodatkowo rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń?
A może macie jakieś swoje sposoby? Dzisiaj to aż się boję z domu wyjść, bo jak się zaleję krwią na ulicy...
Nawet piersi mnie specjalnie nie bolą - czuję jak się gdzieś przytulę ale nic specjalnego. A od trzech dni zaczęły się krwotoki z nosa :-( kilka razy dziennie...
I to takie że bez okładów z lodu to ciężko zatamować.
Nie wiecie czy mogę brać dodatkowo rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń?
A może macie jakieś swoje sposoby? Dzisiaj to aż się boję z domu wyjść, bo jak się zaleję krwią na ulicy...
klaudia011
Fanka BB :)
Ja nie mogę patrzeć tylko na mięso...tak to jem wszystko bez wyjątku! no i mam okropne humorki, wszystko potrafi mnie zdenerwować!
Kluliczek
Babka z laską
A mi się odezwała 8 wczoraj. Aż wyłam z bólu :-(. Na szczęście wzięłam apap i przeszło. No ale dzis znowu i wyladowałam u dentystki. Mam założony opatrunek z jakimś świństwem i jak zadziała to za 6 tygodni do wyjecia. A jak nie to na rwanie w piatek :-(.
reklama
Monia_
Aktywna w BB
Kluliczku -trzymaj się dzielnie ! Ja z bólem ósemki chodziłam dwa tygodnie ,bo moja dentystka twierdziła,że przejdzie.A samo wyrwanie było najprzyjemnieszą rzeczą jaka mogła mi się przydarzyć - nic nie bolało,a a co najważniesze nie bolała ósemka :-)Bolący ząbek i dziąsła schładzałam sobie TANTUM VERDE w aerozolu,przeciwbólowe mało pomagły.
Podziel się: