reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Hej!

Ja niestety znów mam problemy z ciążą, tydzień temu zaliczyłam pobyt w szpitalu z powodu krwawienia :-( Teraz leżę w domu...
Mam nadziej, że te problemy się wkrótce skończą.

reklama
leika trzymam kciuki. A skad to krwawienie??

mnie mdlosci jeszcze trzymaja. I od wczoraj jak rano wstaje to mnie bola biodra.

U mnie już naszczęście mdłości przeszły:tak:
Byłam już na usg genetycznym i wszystko oki:tak:
Dzidzia na początku spała, później fiknęła, sprawdzono jej kręgosłup bo sie obróciła i dalej spanko, znowu fik:-)i zaczela robić trąbkę - gin mi powiedziała ze tak dzieci robią:tak:a już ma 5,5 cm:-)
Ok. 20 tc pojde na usg i sprawdzę płeć juz sie nie mogę doczekać:tak::tak:

Do tej pory nie miałam niemal żanych objawów - poza zwiększonym apetytem ;)
Nawet piersi mnie specjalnie nie bolą - czuję jak się gdzieś przytulę ale nic specjalnego. A od trzech dni zaczęły się krwotoki z nosa :-( kilka razy dziennie...
I to takie że bez okładów z lodu to ciężko zatamować.
Nie wiecie czy mogę brać dodatkowo rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń?
A może macie jakieś swoje sposoby? Dzisiaj to aż się boję z domu wyjść, bo jak się zaleję krwią na ulicy... :szok:

Ja myslę, że lepiej na własna rękę nic nie bierz.. i lepiej zapytaj swojego lekarza co robić.. swoją drogą ciekawe dlaczego masz takie krwawienia..

Ja nie mogę patrzeć tylko na mięso...tak to jem wszystko bez wyjątku! no i mam okropne humorki, wszystko potrafi mnie zdenerwować!

A mi się odezwała 8 wczoraj. Aż wyłam z bólu :-(. Na szczęście wzięłam apap i przeszło. No ale dzis znowu i wyladowałam u dentystki. Mam założony opatrunek z jakimś świństwem i jak zadziała to za 6 tygodni do wyjecia. A jak nie to na rwanie w piatek :-(.

reklama
Kluliczku -trzymaj się dzielnie ! Ja z bólem ósemki chodziłam dwa tygodnie ,bo moja dentystka twierdziła,że przejdzie.A samo wyrwanie było najprzyjemnieszą rzeczą jaka mogła mi się przydarzyć - nic nie bolało,a a co najważniesze nie bolała ósemka :-)Bolący ząbek i dziąsła schładzałam sobie TANTUM VERDE w aerozolu,przeciwbólowe mało pomagły.

Do góry