reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Hej!

Ja niestety znów mam problemy z ciążą, tydzień temu zaliczyłam pobyt w szpitalu z powodu krwawienia :-( Teraz leżę w domu...
Mam nadziej, że te problemy się wkrótce skończą.

reklama
leika trzymam kciuki. A skad to krwawienie??

mnie mdlosci jeszcze trzymaja. I od wczoraj jak rano wstaje to mnie bola biodra.

U mnie już naszczęście mdłości przeszły:tak:
Byłam już na usg genetycznym i wszystko oki:tak:
Dzidzia na początku spała, później fiknęła, sprawdzono jej kręgosłup bo sie obróciła i dalej spanko, znowu fik:-)i zaczela robić trąbkę - gin mi powiedziała ze tak dzieci robią:tak:a już ma 5,5 cm:-)
Ok. 20 tc pojde na usg i sprawdzę płeć juz sie nie mogę doczekać:tak::tak:

Do tej pory nie miałam niemal żanych objawów - poza zwiększonym apetytem ;)
Nawet piersi mnie specjalnie nie bolą - czuję jak się gdzieś przytulę ale nic specjalnego. A od trzech dni zaczęły się krwotoki z nosa :-( kilka razy dziennie...
I to takie że bez okładów z lodu to ciężko zatamować.
Nie wiecie czy mogę brać dodatkowo rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń?
A może macie jakieś swoje sposoby? Dzisiaj to aż się boję z domu wyjść, bo jak się zaleję krwią na ulicy... :szok:

Ja myslę, że lepiej na własna rękę nic nie bierz.. i lepiej zapytaj swojego lekarza co robić.. swoją drogą ciekawe dlaczego masz takie krwawienia..

Ja nie mogę patrzeć tylko na mięso...tak to jem wszystko bez wyjątku! no i mam okropne humorki, wszystko potrafi mnie zdenerwować!

A mi się odezwała 8 wczoraj. Aż wyłam z bólu :-(. Na szczęście wzięłam apap i przeszło. No ale dzis znowu i wyladowałam u dentystki. Mam założony opatrunek z jakimś świństwem i jak zadziała to za 6 tygodni do wyjecia. A jak nie to na rwanie w piatek :-(.

reklama
Kluliczku -trzymaj się dzielnie ! Ja z bólem ósemki chodziłam dwa tygodnie ,bo moja dentystka twierdziła,że przejdzie.A samo wyrwanie było najprzyjemnieszą rzeczą jaka mogła mi się przydarzyć - nic nie bolało,a a co najważniesze nie bolała ósemka :-)Bolący ząbek i dziąsła schładzałam sobie TANTUM VERDE w aerozolu,przeciwbólowe mało pomagły.

Do góry