reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Ja jakoś tak czuję się bardzo nieatrakcyjna... w sumie to żaden problem w porównaniu z twardniejącym brzuszkiem itp.
Jednak muszę się wybrać do fryzjera i zrobić coś z moim odrostem na pół głowy..może wtedy wszytko mi minie..i będzie lepiej :tak:

ja też mam ten problem :sorry2: Klaudia może nowy image nam pomoże w samopoczuciu :rofl2: najgorsza jest tylko wizja siedzenia u fryzjera nie krócej niż 2h :wściekła/y:

reklama
Cze dziewczynki!
Ja po raz pierwszy na takim forum. Miło jest czasami posłuchać o tych wszystkim problemach w ciąży. Ja tak naprawdę to dopiero teraz czuję że jestem w ciąży, bo wcześniej nie mialam żadnych większych dolegliwości. Teraz dopiero brzuszek sie napina i czasami ciężko cokolwiek zrobić. i zaczynaja sie problemy z przekręcaniem na łóżku. teraz to juz chyba do końca ciąży bedzie coraz gorzej.

ja też mam ten problem :sorry2: Klaudia może nowy image nam pomoże w samopoczuciu :rofl2: najgorsza jest tylko wizja siedzenia u fryzjera nie krócej niż 2h :wściekła/y:
Ja sie umowilam na 10.12. bo pozniej pewnie bedzie ciezko o termin a nie podejrzewam zeby po porodzie wybrala sie na 3 godziny na balejage..

a tak w ogóle to jeśli chodzi o dolegliwości to czy też czasami piecze was brzusio? Bo ja mam czasami takie pieczenie w górnej części i nie wiem czy to normalne czy nie.:-(

a ja od rana taka jakaś zdechła jestem Spać mi się chce jak diabli.. apetytu zero brzucho mnie boli miesnie lewej nogi .. pozaty młoda mi dzisiaj sprint zafundowała ijak zwiała przez pół placu kościelnego w kierunku przejscia dla pieszych.. rekord na setke chyba miałam.. bałam sie ze sie nie zatrzyma... Ona znowu w etap pitania wchodzia ju z było tak pięknie:angry:

mamjakty, a kiedy sie wybierasz do krakowa i jaki szpital ?
wiesz ja tez wcinam natkę i te buraczki....
i sama nie wiem co pomaga, ale na pewno jak odstawiłam na próbe Tardyferon to wyniki były złe i znowu je musze jeść...:tak:

Ja sie umowilam na 10.12. bo pozniej pewnie bedzie ciezko o termin a nie podejrzewam zeby po porodzie wybrala sie na 3 godziny na balejage..

hehe dokładnie i dlatego już tak odwlekam z tym fryzjerem co by iść jak najpóźniej.

Mi zakwasu z buraczków narobiła teściowa i NAKAZAŁA masz pić hihi

A ja nic nie łykam poza witaminami dla kobiet. Jak słyszę co wy czasami dostajecie, to aż mi gęsia skórka wychodzi :no:

Musiałam dziś się skimnąć dwie godzinki po południu, bo mały nie dawał mi żyć.
Miałam nawet taką fazę, że nie mogłam ustać, bo czułam fatalny ucisk na kość łonową. A jak siedziałam to obrywałam po żebrach z prawej strony. Ałłłłłła :baffled: Na całe szczęście już się uspokoił.:sorry2:

Stwierdzilam, ze mam za duzo wolnego czasu. Bez przerwy robie cos w domu i im wiecej sprzatam, tym wiecej mam roboty. Chyba juz jakiejs psychozy dostaje, bo ile bym sie sprzatala, to zdaje mi sie,ze mam burdel w domu. Strasznie to mi na psychice siada...

reklama
Ja jakoś dobrze znoszę swoją ciąże, nie przyjmuje żadnych leków, nawet witamin. Ogólnie czuje się bardzo dobrze i energia mnie nie opuszcza...Oby się nic nie zmieniło;-):-)
Celinka-jeśli chodzi o sprzątanie to mam tak samo jakTy, wciąż latam i coś robie:-)

Do góry