reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Patili 3 jajka co to jest?:) malusio... ja wlasnie wrąbałam 3 parowki:( z ostra musztarda i chlebkiem co prawda zytnio-razowym:) choc to ciut zdrowe:) ale np hamburgera to bym dzis wszamala:) a na deser surowke z selera z majonezem:)

reklama
hehe patili u mnie też dziś jajecznica z 3 jajek poszła w ruch a do tego kiełbaska smażona i to wszystko posypane szczypiorkiem:):)oto i moje śniadanie i tak się zastanawiam czy do obiadu dotrwam bez podjadania:):)

fasolinka 3 kiełbaski to też nie jest źle, choć nie wiem jakie duże. Ja mam manie na białą ostatnio. A dziś na śniadanko jajko i bagietka:) A zaraz na obiadek zupka! Smacznego!!

Ta jajecznica byla tylko dodatkiem do 3 pajd chleba z miodem i jogurtem. Przed obiadem zjadlam wafle ryzowe z serem emmentaler (ostatnio jakas mania u mnie na ten ser), winogrona i biszkopty. Dzis na obiadek R serwuje miesko z ryzem i do tego sos tzatziki. Mniam!!!

Ech ja się narazie nie ważę. Waga mi się jakoś w zeszłym tygodniu zepsuła (a może dwa tygodnie temu ?;-)) i nie zdążyliśmy kupić jeszcze. W sobotę w Tesco byliśmy i już waga była na taśmie, ale mój mąż zamiast ją położyć to ją postawił i jak taśma ruszyła to waga wylądowała na podłodze i... się zepsuła :sorry2:. Ale coś mi się chyba przybrało, zwłaszcza brzuchol rośnie baaardzo szybko :-D

Wczoraj wyciągnęłam B. na pizzę. Strasznie mi się już chciało. On czasem w pracy sobie zamawia i go nie ciągnie, a ja poszczę pizzowo, a jedna na 2 miesiące to chyba nie jest jakoś szokująco dużo ;-)

Twilight za mną też pizza z tydzień chodziła, w końcu namówiłam P i w sobote o 22 zjedliśmy :-D

widzę, że dobrze mieszacie jedzonko :-D ja na razie miałam jeden dzień, gdzie zjadłam śledzia z ogórkiem, popiłam mlekiem i zagryzłam snickersem :-):-) mój P miał piękną minę jak opowiedziałam mu, jakie robie drugie śniadanka :-)
na szczęście na razie rośnie tylko brzucho :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny ja od początku ciąży to ma już na plus 12 więc spoko któregoś dnia po prostu się nie dokulam nawet przed komp. żeby się z wami przywitać :-)

ja to aż się boję jutrzejszego ważenia - już widać mega brzuch nawet w kurtce zimowej to i na wadze na pewno będzie spory plus :-( tak jak ja bym jakieś braki miała :-D

reklama
22 tydzień
22tydz.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry