reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eve , ale ograniczasz się czy jesz na co masz ochotę? To dobrze, że nie tyjesz:) Good for you :)

Ja waga wyjściowa 56 na czczo, teraz jakoś 59-60. Więc od początku 3-4 kg, ale to ostatni miesiąc przybrałam:laugh2::laugh2::laugh2: I to myślę dzieki sobie bo pozwalam sobie:) Jak mam ochotę to murzynek, to coś innego :) Ale w tym tygodniu powiedziałam STOP i obserwuje wagę:) Na wtorkowej wizycie lekarz się zdziwi hihi :) Ale nie przejmuje się. Obiecałam sobie, ze góra 15 kg przytyje, ciekawe czy tak się da to kontrolować:)

reklama
ania aneczka, broń boże sie nie ograniczam, ani teraz ani w poprzedniej ciąży. Tylko, że w poprzedniej ciąży na tym etapie przekroczyłam już wagę wyjściową a teraz mi brakuje tych kg. Nie mam w ogóle ubrań ciążowych, bo mi nie są potrzebne, spodnie spadają mi z tyłka, nogi mam jak patyki:baffled:

Eve to z czego to wynika?

Ale to chyba dobrze nie? skoro dzidzia rośnie a lekarz nic nie mówi to jest dobrze:) NO lepiej dla Ciebie :) Byle by małe nie musiało od ciebie pobierać jedzonka:)

ania - lekarz mówi ze dziecko dobrze sie rozwija, wiec w zasadzie nie martwię się za bardzo. Myślę, ze apetyt lada dzień do mnie wróci i będzie ok.

Ja przytylam dopiero kilogram i boje sie tego ze za jakis miesiac czy wiecej moja waga wyskoczy jak z procy i bede sie nazywala Pani rozstep foka:)

Ja przytyłam do tej pory jakieś niecałe 3 kilo i mam nadzieję w tej ciąży tak dużo nie przytyć jak ostatnio (18 kg :szok:)

Ania aneczka nie martw się swoją zachcianką ja lecę zaraz wsuwać kapustę zasmażaną która dzisiaj upichciłam taka mnie ochota naszła A lody też mam w zamrażalce - przydadzą się na deser :-D

A nie no to ja dzisiaj przeszlam samą siebie. Byłąm z córką na urodzinach u sasiadki, nawet nie chcę powiedzieć co tam zjadłam dziś. Przyszłam do domu to ugotowałam sobie jeszcze 2 jajka na miękko (mój hit ostatnio), potem zjadłam paczkę gum malinowych córce i słoiczek owoców Gerbera:-D

A nie no to ja dzisiaj przeszlam samą siebie. Byłąm z córką na urodzinach u sasiadki, nawet nie chcę powiedzieć co tam zjadłam dziś. Przyszłam do domu to ugotowałam sobie jeszcze 2 jajka na miękko (mój hit ostatnio), potem zjadłam paczkę gum malinowych córce i słoiczek owoców Gerbera:-D

:-D:-D:-D Dałaś czadu. Najbardziej mi się te gumy malinowe podobają :-D:-D:-D

reklama
Ja na poczatku ciazy zgubilam 2 kg, chyba dlatego ze nagle przestala mi smakowac czekolada :-(. W sumie do dnia dzisiejszego nadrobilam te dwa kg plus przybyly mi dwa kolejne. A i tak lekarz mnie okrzyczal, ze za malo przytylam, ze mam jesc. A ja jem! Buzia mi sie nie zamyka i nic. :szok: Dzis na sniadanie zrobilam sobie jajecznice z 3 jajek :szok:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry