reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Patili 3 jajka co to jest?:) malusio... ja wlasnie wrąbałam 3 parowki:( z ostra musztarda i chlebkiem co prawda zytnio-razowym:) choc to ciut zdrowe:) ale np hamburgera to bym dzis wszamala:) a na deser surowke z selera z majonezem:)

reklama
hehe patili u mnie też dziś jajecznica z 3 jajek poszła w ruch a do tego kiełbaska smażona i to wszystko posypane szczypiorkiem:):)oto i moje śniadanie i tak się zastanawiam czy do obiadu dotrwam bez podjadania:):)

fasolinka 3 kiełbaski to też nie jest źle, choć nie wiem jakie duże. Ja mam manie na białą ostatnio. A dziś na śniadanko jajko i bagietka:) A zaraz na obiadek zupka! Smacznego!!

Ta jajecznica byla tylko dodatkiem do 3 pajd chleba z miodem i jogurtem. Przed obiadem zjadlam wafle ryzowe z serem emmentaler (ostatnio jakas mania u mnie na ten ser), winogrona i biszkopty. Dzis na obiadek R serwuje miesko z ryzem i do tego sos tzatziki. Mniam!!!

Ech ja się narazie nie ważę. Waga mi się jakoś w zeszłym tygodniu zepsuła (a może dwa tygodnie temu ?;-)) i nie zdążyliśmy kupić jeszcze. W sobotę w Tesco byliśmy i już waga była na taśmie, ale mój mąż zamiast ją położyć to ją postawił i jak taśma ruszyła to waga wylądowała na podłodze i... się zepsuła :sorry2:. Ale coś mi się chyba przybrało, zwłaszcza brzuchol rośnie baaardzo szybko :-D

Wczoraj wyciągnęłam B. na pizzę. Strasznie mi się już chciało. On czasem w pracy sobie zamawia i go nie ciągnie, a ja poszczę pizzowo, a jedna na 2 miesiące to chyba nie jest jakoś szokująco dużo ;-)

Twilight za mną też pizza z tydzień chodziła, w końcu namówiłam P i w sobote o 22 zjedliśmy :-D

widzę, że dobrze mieszacie jedzonko :-D ja na razie miałam jeden dzień, gdzie zjadłam śledzia z ogórkiem, popiłam mlekiem i zagryzłam snickersem :-):-) mój P miał piękną minę jak opowiedziałam mu, jakie robie drugie śniadanka :-)
na szczęście na razie rośnie tylko brzucho :tak::tak::tak::tak:

dziewczyny ja od początku ciąży to ma już na plus 12 więc spoko któregoś dnia po prostu się nie dokulam nawet przed komp. żeby się z wami przywitać :-)

ja to aż się boję jutrzejszego ważenia - już widać mega brzuch nawet w kurtce zimowej to i na wadze na pewno będzie spory plus :-( tak jak ja bym jakieś braki miała :-D

reklama
22 tydzień
22tydz.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry