reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale nam się widzę ładnie brzuszki zaczynają zaokrąglac:-) Ja zawsze miałam płaski i zaczynam się łapac na tym że ciężko mi się schyla już bo przeszkadza brzusio, nie chce wiedziec co będzie za 2miesiące.
A wczoraj normalnie poczulam ruchy pod ręką ale za nim zawołałam mojego M za nim przylazł to wszystko ucichło.

Dziś mam takie wrażenie, że troszkę urosłam, więc pokażę brzuszek, a co mi tam ;-)
Zdjęcie0017.jpg

fasolinka tak to pierwsza ciąża:-) Już bym chciała żeby było widać bo zaczynam się martwić czy dziecko dobrze się rozwija.
Joasia ale brzusio!! Świetny!!
Ania, ann, Sophie - gratuluje brzuszków!!!

Ostatnia edycja:
Haha mi to by się takie rozdupienie przydało bo ja tylko brzuchol i oponkę zwykle mam a pupę taka denerwująco małą zawsze posiadałam :-D:-D

Fajnie Wam te brzuchole rosną. Mój jakby też trochę większy i w ogóle jak tak na Wasze patrzę to raczej do tych większych należy. Jak Franiolek się uda na drzemkę to spróbuję fotkę pstryknąć.

SophieAnne25
user-online.png
no śliczny ciążowy brzuszek :tak:

w ogóle widzę że już po lipcóweczkach widać że ciążówami są :tak: jak tak patrze na Wasze brzuszki to podobnie jak betunka uważam że mój to zalicza się do tych większych - w ogóle wczoraj ajk sie smarowałam mój mężulek wypalił ni stąd ni z owąd "ty to będziesz wielka" no to ja mu na to ale i tak będziesz mnie kochał i już hehehe a poza tym bąble dwa muszą mieć pojemne m2 :laugh2:

reklama
Jasne Agucha ze M2 musi być wygodne :tak: Gratuluje laseczki superaśnych bebzuniów :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry