- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Ale nam się widzę ładnie brzuszki zaczynają zaokrąglac:-) Ja zawsze miałam płaski i zaczynam się łapac na tym że ciężko mi się schyla już bo przeszkadza brzusio, nie chce wiedziec co będzie za 2miesiące.
A wczoraj normalnie poczulam ruchy pod ręką ale za nim zawołałam mojego M za nim przylazł to wszystko ucichło.
A wczoraj normalnie poczulam ruchy pod ręką ale za nim zawołałam mojego M za nim przylazł to wszystko ucichło.
SophieAnne25
Agulka2012
fasolinka tak to pierwsza ciąża:-) Już bym chciała żeby było widać bo zaczynam się martwić czy dziecko dobrze się rozwija.
Joasia ale brzusio!! Świetny!!
Ania, ann, Sophie - gratuluje brzuszków!!!
Joasia ale brzusio!! Świetny!!
Ania, ann, Sophie - gratuluje brzuszków!!!
Ostatnia edycja:
Haha mi to by się takie rozdupienie przydało bo ja tylko brzuchol i oponkę zwykle mam a pupę taka denerwująco małą zawsze posiadałam
Fajnie Wam te brzuchole rosną. Mój jakby też trochę większy i w ogóle jak tak na Wasze patrzę to raczej do tych większych należy. Jak Franiolek się uda na drzemkę to spróbuję fotkę pstryknąć.
Fajnie Wam te brzuchole rosną. Mój jakby też trochę większy i w ogóle jak tak na Wasze patrzę to raczej do tych większych należy. Jak Franiolek się uda na drzemkę to spróbuję fotkę pstryknąć.
agucha1986
SophieAnne25
no śliczny ciążowy brzuszek
w ogóle widzę że już po lipcóweczkach widać że ciążówami są jak tak patrze na Wasze brzuszki to podobnie jak betunka uważam że mój to zalicza się do tych większych - w ogóle wczoraj ajk sie smarowałam mój mężulek wypalił ni stąd ni z owąd "ty to będziesz wielka" no to ja mu na to ale i tak będziesz mnie kochał i już hehehe a poza tym bąble dwa muszą mieć pojemne m2
w ogóle widzę że już po lipcóweczkach widać że ciążówami są jak tak patrze na Wasze brzuszki to podobnie jak betunka uważam że mój to zalicza się do tych większych - w ogóle wczoraj ajk sie smarowałam mój mężulek wypalił ni stąd ni z owąd "ty to będziesz wielka" no to ja mu na to ale i tak będziesz mnie kochał i już hehehe a poza tym bąble dwa muszą mieć pojemne m2
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: