reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale nam się widzę ładnie brzuszki zaczynają zaokrąglac:-) Ja zawsze miałam płaski i zaczynam się łapac na tym że ciężko mi się schyla już bo przeszkadza brzusio, nie chce wiedziec co będzie za 2miesiące.
A wczoraj normalnie poczulam ruchy pod ręką ale za nim zawołałam mojego M za nim przylazł to wszystko ucichło.

Dziś mam takie wrażenie, że troszkę urosłam, więc pokażę brzuszek, a co mi tam ;-)
Zdjęcie0017.jpg

fasolinka tak to pierwsza ciąża:-) Już bym chciała żeby było widać bo zaczynam się martwić czy dziecko dobrze się rozwija.
Joasia ale brzusio!! Świetny!!
Ania, ann, Sophie - gratuluje brzuszków!!!

Ostatnia edycja:
Haha mi to by się takie rozdupienie przydało bo ja tylko brzuchol i oponkę zwykle mam a pupę taka denerwująco małą zawsze posiadałam :-D:-D

Fajnie Wam te brzuchole rosną. Mój jakby też trochę większy i w ogóle jak tak na Wasze patrzę to raczej do tych większych należy. Jak Franiolek się uda na drzemkę to spróbuję fotkę pstryknąć.

SophieAnne25
user-online.png
no śliczny ciążowy brzuszek :tak:

w ogóle widzę że już po lipcóweczkach widać że ciążówami są :tak: jak tak patrze na Wasze brzuszki to podobnie jak betunka uważam że mój to zalicza się do tych większych - w ogóle wczoraj ajk sie smarowałam mój mężulek wypalił ni stąd ni z owąd "ty to będziesz wielka" no to ja mu na to ale i tak będziesz mnie kochał i już hehehe a poza tym bąble dwa muszą mieć pojemne m2 :laugh2:

reklama
Jasne Agucha ze M2 musi być wygodne :tak: Gratuluje laseczki superaśnych bebzuniów :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry