reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joasiah, ale ładny :)

Doe,
pokazałabyś w końcu swój :) !!

mój w przeciągu tego tygodnia tak wystrzelił że może się jutro pochwalę :-D

reklama
Monia ja nie mam brzuszka ciążowego tylko ciągle mały tłuszczowy :-( wszystko weszło mi w biodra i mam wielgaśnego dupalka
baffled5wh.gif
Obiecuję że jak się tylko bezbuziu ukaże to go Wam pokaże...ale rymuje :rofl2:

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" :rofl2::rofl2::rofl2: Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)

agucha spoko loko nim się obejrzysz to Ci brzuszek wyjdzie, ja w pierwszej ciąży długo nie miałam, a później bym dość spory :)

joasiah niezły brzusio, bardzo zgrabny i spory :)

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" :rofl2::rofl2::rofl2: Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)

Nie mogę haha oplułam monitor aż hahhahaha

edycja

przepraszam za post pod postem :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joasiah ale fajny brzusio :-)
mój stanoł w miejscu i ani rusz :-) czasem to sie zastanawiam czy tam w ogóle ktoś mieszka napewno bo ani objawów, ani jakoś brzucha ani ruchów.....dużo objawów źle a wcale też nie dobrze :)

Czyli ja jestem rozdupiona na maksa :rofl2: super słowo :tak:

spłakałam się:rofl2:
i dołączam do rozdupionych na maksa:-D
Joasiah piękny brzuszek:tak:

a to my, póki co na wadze pozostało jeszcze minus 2 kg, ale w ostatnich 2 tygodniach przybył kg:tak:a w talii od początku ciąży +12 cm:szok::-D

Załączniki

• 19t.jpg
    19t.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 52
widzę że chyba to ja mam największy brzuchol
ale tak samo miałam w 1 ciąży z Zuzią
kiedy wstawię zdjęcia dla porównania to same zobaczycie :D

Mońcia - u mnie to samo, ten tydzień miał spory wpływ i na ruchy dzidzi i na bebzol i na cycki też ;D
myślałam, że padniemy wczoraj z M. ze śmiechu :D rozbieram się do spania, a tam zamiast moich cycków są smoczki do butelki ;D taki miały kształt :-D:-D:-D

reklama
20 tc.jpga 20tc.jpg 20 tc:-) oba zdjęcia tylko jeden bardziej z widocznym pępuszkiem;-) brzuszek na czczo przed śniadankiem wiec nie zdążył bardziej nabrzmieć jak to jest po śniadanku zwykle:-D a nie za mały jak na 20 tc? ja już bym chciała mieć duzzzzzy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry