reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
joasiah, ale ładny :)

Doe,
pokazałabyś w końcu swój :) !!

mój w przeciągu tego tygodnia tak wystrzelił że może się jutro pochwalę :-D

reklama
Monia ja nie mam brzuszka ciążowego tylko ciągle mały tłuszczowy :-( wszystko weszło mi w biodra i mam wielgaśnego dupalka
baffled5wh.gif
Obiecuję że jak się tylko bezbuziu ukaże to go Wam pokaże...ale rymuje :rofl2:

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" :rofl2::rofl2::rofl2: Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)

agucha spoko loko nim się obejrzysz to Ci brzuszek wyjdzie, ja w pierwszej ciąży długo nie miałam, a później bym dość spory :)

joasiah niezły brzusio, bardzo zgrabny i spory :)

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" :rofl2::rofl2::rofl2: Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)

Nie mogę haha oplułam monitor aż hahhahaha

edycja

przepraszam za post pod postem :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joasiah ale fajny brzusio :-)
mój stanoł w miejscu i ani rusz :-) czasem to sie zastanawiam czy tam w ogóle ktoś mieszka napewno bo ani objawów, ani jakoś brzucha ani ruchów.....dużo objawów źle a wcale też nie dobrze :)

Czyli ja jestem rozdupiona na maksa :rofl2: super słowo :tak:

spłakałam się:rofl2:
i dołączam do rozdupionych na maksa:-D
Joasiah piękny brzuszek:tak:

a to my, póki co na wadze pozostało jeszcze minus 2 kg, ale w ostatnich 2 tygodniach przybył kg:tak:a w talii od początku ciąży +12 cm:szok::-D

Załączniki

• 19t.jpg
    19t.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 54
widzę że chyba to ja mam największy brzuchol
ale tak samo miałam w 1 ciąży z Zuzią
kiedy wstawię zdjęcia dla porównania to same zobaczycie :D

Mońcia - u mnie to samo, ten tydzień miał spory wpływ i na ruchy dzidzi i na bebzol i na cycki też ;D
myślałam, że padniemy wczoraj z M. ze śmiechu :D rozbieram się do spania, a tam zamiast moich cycków są smoczki do butelki ;D taki miały kształt :-D:-D:-D

reklama
20 tc.jpga 20tc.jpg 20 tc:-) oba zdjęcia tylko jeden bardziej z widocznym pępuszkiem;-) brzuszek na czczo przed śniadankiem wiec nie zdążył bardziej nabrzmieć jak to jest po śniadanku zwykle:-D a nie za mały jak na 20 tc? ja już bym chciała mieć duzzzzzy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry