- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
twilight
Fanka BB :)
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)
agucha spoko loko nim się obejrzysz to Ci brzuszek wyjdzie, ja w pierwszej ciąży długo nie miałam, a później bym dość spory
joasiah niezły brzusio, bardzo zgrabny i spory
Nie mogę haha oplułam monitor aż hahhahaha
edycja
przepraszam za post pod postem
joasiah niezły brzusio, bardzo zgrabny i spory
Ja się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)
Nie mogę haha oplułam monitor aż hahhahaha
edycja
przepraszam za post pod postem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czyli ja jestem rozdupiona na maksa super słowoJa się dzisiaj dowiedziałam, że jak w ciąży wchodzi wszystko w tyłeczek to się nazywa "rozdupienie" Myślałam, że się przewrócę ze śmiechu z nazwy, ale fakt faktem oddaje charakter ;-)
sabib
Fanka BB :)
joasiah ale fajny brzusio :-)
mój stanoł w miejscu i ani rusz :-) czasem to sie zastanawiam czy tam w ogóle ktoś mieszka napewno bo ani objawów, ani jakoś brzucha ani ruchów.....dużo objawów źle a wcale też nie dobrze
mój stanoł w miejscu i ani rusz :-) czasem to sie zastanawiam czy tam w ogóle ktoś mieszka napewno bo ani objawów, ani jakoś brzucha ani ruchów.....dużo objawów źle a wcale też nie dobrze
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Czyli ja jestem rozdupiona na maksa super słowo
spłakałam się
i dołączam do rozdupionych na maksa
Joasiah piękny brzuszek
a to my, póki co na wadze pozostało jeszcze minus 2 kg, ale w ostatnich 2 tygodniach przybył kga w talii od początku ciąży +12 cm
Załączniki
Mońcia - u mnie to samo, ten tydzień miał spory wpływ i na ruchy dzidzi i na bebzol i na cycki też ;D
myślałam, że padniemy wczoraj z M. ze śmiechu rozbieram się do spania, a tam zamiast moich cycków są smoczki do butelki ;D taki miały kształt
myślałam, że padniemy wczoraj z M. ze śmiechu rozbieram się do spania, a tam zamiast moich cycków są smoczki do butelki ;D taki miały kształt
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: