reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziekować, dziekować:) przytylam malo ale czuje sie jak słoń:( nie wiem co to bedzie w lecie...:(
dzis sie dobrze czuje to ide na zakupki ciucholandowe z corcia bo zostala dzis w domku,... zielony katar...:( i rano goraczka

Ach te nasze brzuszki, cudowne!! I już coraz większe :tak: Ja też się pochwalę. Nie są za ciekawe bo sama robiłam, a jeszcze jak mały łoś zobaczył mnie z aparatem to zaczął do mnie podbiegac i całować po brzuchu :-D A na zdjęciu gołego brzuszka widać rzstępy po ciązy z łosiem plus blizne po wyrostku :-D

Załączniki

• IMG_0226.JPG
    IMG_0226.JPG
    47,1 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0233.JPG
    IMG_0233.JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_0234.JPG
    IMG_0234.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_0213.JPG
    IMG_0213.JPG
    45,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0220.JPG
    IMG_0220.JPG
    47,1 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0224.JPG
    IMG_0224.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0225.JPG
    IMG_0225.JPG
    40,3 KB · Wyświetleń: 29
Patra ja przy Tobie jak godzilla taki mam wielki brzuchol :-D sle twój śliczny taki drobniutki :-) no i mały klonik Igorka wiki świetny - nie mogę uwierzyć jacy oni podobni :cool2:

reklama
No Igorek i Kacper to jak bracia, na szczęście nic mi nie wiadomo że urodziłam bliźniaki, podczas porodu byłam cały czas świadoma tego co się dzieje :-D:-D:-D:-D Aha podmiana też nie wchodzi w grę bo byłam jedyną rodzącą!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry