reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziekować, dziekować:) przytylam malo ale czuje sie jak słoń:( nie wiem co to bedzie w lecie...:(
dzis sie dobrze czuje to ide na zakupki ciucholandowe z corcia bo zostala dzis w domku,... zielony katar...:( i rano goraczka

Ach te nasze brzuszki, cudowne!! I już coraz większe :tak: Ja też się pochwalę. Nie są za ciekawe bo sama robiłam, a jeszcze jak mały łoś zobaczył mnie z aparatem to zaczął do mnie podbiegac i całować po brzuchu :-D A na zdjęciu gołego brzuszka widać rzstępy po ciązy z łosiem plus blizne po wyrostku :-D

Załączniki

• IMG_0226.JPG
    IMG_0226.JPG
    47,1 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0233.JPG
    IMG_0233.JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0234.JPG
    IMG_0234.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_0213.JPG
    IMG_0213.JPG
    45,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0220.JPG
    IMG_0220.JPG
    47,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0224.JPG
    IMG_0224.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_0225.JPG
    IMG_0225.JPG
    40,3 KB · Wyświetleń: 35
Patra ja przy Tobie jak godzilla taki mam wielki brzuchol :-D sle twój śliczny taki drobniutki :-) no i mały klonik Igorka wiki świetny - nie mogę uwierzyć jacy oni podobni :cool2:

reklama
No Igorek i Kacper to jak bracia, na szczęście nic mi nie wiadomo że urodziłam bliźniaki, podczas porodu byłam cały czas świadoma tego co się dzieje :-D:-D:-D:-D Aha podmiana też nie wchodzi w grę bo byłam jedyną rodzącą!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry