- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
fasolinka0722
Fanka BB :)
Dziekować, dziekować przytylam malo ale czuje sie jak słoń nie wiem co to bedzie w lecie...
dzis sie dobrze czuje to ide na zakupki ciucholandowe z corcia bo zostala dzis w domku,... zielony katar... i rano goraczka
dzis sie dobrze czuje to ide na zakupki ciucholandowe z corcia bo zostala dzis w domku,... zielony katar... i rano goraczka
agucha1986
hehe śliczności - ja dzisiaj też pstryknę sobie focie z racji rozpoczynającego się 24 tygodnia
Ach te nasze brzuszki, cudowne!! I już coraz większe Ja też się pochwalę. Nie są za ciekawe bo sama robiłam, a jeszcze jak mały łoś zobaczył mnie z aparatem to zaczął do mnie podbiegac i całować po brzuchu A na zdjęciu gołego brzuszka widać rzstępy po ciązy z łosiem plus blizne po wyrostku
Załączniki
agucha1986
Patra ja przy Tobie jak godzilla taki mam wielki brzuchol sle twój śliczny taki drobniutki :-) no i mały klonik Igorka wiki świetny - nie mogę uwierzyć jacy oni podobni
DariaN
superaśne zdjęcia piękny brzusio
reklama
No Igorek i Kacper to jak bracia, na szczęście nic mi nie wiadomo że urodziłam bliźniaki, podczas porodu byłam cały czas świadoma tego co się dzieje Aha podmiana też nie wchodzi w grę bo byłam jedyną rodzącą!
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: