reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Prześliczne Macie bebzuńki kochane...ja póki co brzuch tłuszczowy ale za to mam ogromniaste i wielgaśne dupsko :szok: wszystko wlazło mi w tyłek, nie dosyć ze wyglądał jak 3 drzwiowa szafa to teraz... nie ma określenia :baffled: T się śmieję, że mnie rośnie przeciwwaga do przyszłego brzucha...no bardzo śmieszne :wściekła/y:Niestety od początku + 6 kg :crazy:

Ostatnia edycja:
Prześliczne Macie bebzuńki kochane...ja póki co brzuch tłuszczowy ale za to mam ogromniaste i wielgaśne dupsko :szok: wszystko wlazło mi w tyłek, nie dosyć ze wyglądał jak 3 drzwiowa szafa to teraz... nie ma określenia :baffled: T się śmieję ze mnie że mnie rośnie przeciwwaga do przyszłego brzucha...no bardzo śmieszne :wściekła/y:Niestety od początku + 6 kg :crazy:

a jo, już sobie wmawiaj :-p

Dziewczyny wszystkie pięknie wyglądacie z brzuszkami, jedna mają większe, drugie mniejsze ale już niedługo wszysko sie wyrówna i każda będzia miała co nosić przed sobą :tak:

Doe- ja marzę, żeby podczas ciąży coś poszło mi w biodra... może w końcu nabrałabym normalnej kobiecej figury, także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!
Moncia- brzuszek pierwsza klasa!:) sprawia wrażenie jakby miał pozostać kuleczka:)

Wlasnie, kazda z nas bedzie miala Brzuuuuuuuuchol ;-);-);-) Ja poki co wagowo w miejscu stoje.. najbardziej przytylam pierwszy miesiac po odlozeniu tabletek okolo 4 kg.. A od momentu zajscia w ciaze przytylam na poczatku 2 kg i caly czas stoje :tak::tak::tak: no ale swoje 6,1 rano 6,2 wieczorem mam ;-)

Ja przytyłam jakieś 4-5 kg od początku. Ale w sumie prawie nie wymiotowałam, trochę mnie tylko mdliło. A teraz na dodatek zepsuła mi się waga :-( A jest tak, że w zależności od tygodnia ważę mniej lub więcej. Teraz zaczęłam jeszcze ćwiczyć, więc też może się to pozmieniać, bo czuję jak mięśnie się robią (zakwasy mam straszne) a mięśnie cięższe są od tłuszczu ;-)

reklama
A ja przytyłam od początku ciąży 4 kg czyli idealnie. Zwłaszcza, że zaczynałam z niedowagą.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry