reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mea, ania, misia, fasolinka śliczne brzucholki:-)
a to my, 28 tydzień +1,5 kg

Załączniki

• 28 tydz.JPG
    28 tydz.JPG
    9,7 KB · Wyświetleń: 63
wszystkie brzuszki słodkie!:-)
a przypływ ciężarówek to wina ostatnich ciepłych dni wakacji(szaleństw) i pierwszych chłodnych wieczorów jesieni:-D

wszystkie macie super brzuszki
czyli czekają nas oblężone porodówki, później przedszkola i szkoły ;( może już zapisywać

Misia, Anna śliczne brzuszki :-)

Też tak mam że ciągle ciężarówki widzę. :-)
A macie tak, że się "normalni" na was gapią? Jak gdzieś z B. idziemy to normalnie jakbym była na twarzy i na brzuchu zieloną farbą była wymazana :-(

Ja byłam dziś z K w urzędzie skarbowym, kolejka 3km a wszędzie informacja, że niepełnosprawni i kobiety w ciąży przyjmowani poza kolejką, to patrzyli na mnie jakbym była trędowata...tyle, że ja do innego okienka szłam...

A macie tak, że się "normalni" na was gapią? Jak gdzieś z B. idziemy to normalnie jakbym była na twarzy i na brzuchu zieloną farbą była wymazana :-(

Tylko całe to zaciekawienie ciężarną na ulicy nagle znika w autobusie i tramwaju kiedy ludzie udają, że jestem przezroczysta:-( Chodze jeszcze do pracy więc mam przyjemność jeździć codziennie komunikacją miejską i w ciągu miesiąca miejsce zwolniły mi może trzy kobiety. A dodam, że mam dość opięty płaszczyk i trudno już nie dostrzec, że to ciąża:-(

reklama
Mea dziękuję Ci bardzo:-)
no ja niestety podzielam Wasze posty jeśli chodzi o ustępowanie miejsca, ale w sumie mnie to nie dziwi, bo w 1 ciąży tylko raz przez całą ciążę, w 39 tyg zostałam przepuszczona w kolejce przez młodą w sumie babeczkę. Tak to miałam wrażenie jak Twilight jakby wszyscy patrzyli na mnie jak na trędowatą:szok: ale mam to w nosie, przynajmniej póki daję radę;-)
Agga1979 a jak długo chcesz jeszcze pracować? bo ja mam w planie do końcówki maja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry