reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć piękne brzuchatki,

wszystkie macie śliczne brzuszki,ja dzisiaj się ważyłam na wizycie,od wagi początkowej przybyło mi 6,5 kg,a lekarka powiedziała mi ze w sumie jak do 10 kg przytyje to będzie dobrze. Brzuszek ostatnio mierzyłam,mam 102 cm obwodu w okolicach pępka,jutro wreszcie muszę poprosić mężula o jakieś zdjęcia,żeby wstawić.
Co do apetytu jem normalnie,ale codziennie muszę zjeść kinder bueno,to taki mój nałóg ciążowy:)jem więcej owoców niż słodyczy,krzywa cukrowa jest w normie,także nie zamierzam ograniczać słodyczy.

to mój wielki brzuchal w 32 tc...na plusie około 9kg:-:)zawstydzona/y: staś i natalka 001.jpg

misia :) fajowy, dziś byłam w olimpie (galerii handlowej) i widziałam chyba z 4 laski w ciąży takiej jak my, także chyba będzie niezły ruch na porodówce w czerwcu misia!!! robimy jakieś rezerwacje??? :D

misia :) fajowy, dziś byłam w olimpie (galerii handlowej) i widziałam chyba z 4 laski w ciąży takiej jak my, także chyba będzie niezły ruch na porodówce w czerwcu misia!!! robimy jakieś rezerwacje??? :D
:-Dostatnio jak byłam an porodówce,to też był tłok...a na górze u noworodków jeszcze większy...sporo leżało z dzieciaczkami na korytarzu:no:tak więc rezerwacje się przydają:tak:a konkretnie właściwy lekarz...bo inaczej "miejsc nie mamy,proszę jechać np.na Lubartowską,Kraśnicką czy nawet do Świdnika":szok::cool2:

Misia, ale cudny brzuś:) Maleńko masz na plusie:)

Kurka faktycznie, że tak brzydko napiszę wysyp jest ciężarówek:)u Nas też, jak idę gdzieś np do CH to co chwilę ktoś;) I jedna się do drugiej uśmiecha i mierzy brzuch :)

reklama
Myślałam, że tylko ja wszędzie widzę ciężarówki :)
Bo rzeczywiście gdzie nie pójdę tam jakaś też się znajdzie :).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry