reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć piękne brzuchatki,

wszystkie macie śliczne brzuszki,ja dzisiaj się ważyłam na wizycie,od wagi początkowej przybyło mi 6,5 kg,a lekarka powiedziała mi ze w sumie jak do 10 kg przytyje to będzie dobrze. Brzuszek ostatnio mierzyłam,mam 102 cm obwodu w okolicach pępka,jutro wreszcie muszę poprosić mężula o jakieś zdjęcia,żeby wstawić.
Co do apetytu jem normalnie,ale codziennie muszę zjeść kinder bueno,to taki mój nałóg ciążowy:)jem więcej owoców niż słodyczy,krzywa cukrowa jest w normie,także nie zamierzam ograniczać słodyczy.

to mój wielki brzuchal w 32 tc...na plusie około 9kg:-:)zawstydzona/y: staś i natalka 001.jpg

misia :) fajowy, dziś byłam w olimpie (galerii handlowej) i widziałam chyba z 4 laski w ciąży takiej jak my, także chyba będzie niezły ruch na porodówce w czerwcu misia!!! robimy jakieś rezerwacje??? :D

misia :) fajowy, dziś byłam w olimpie (galerii handlowej) i widziałam chyba z 4 laski w ciąży takiej jak my, także chyba będzie niezły ruch na porodówce w czerwcu misia!!! robimy jakieś rezerwacje??? :D
:-Dostatnio jak byłam an porodówce,to też był tłok...a na górze u noworodków jeszcze większy...sporo leżało z dzieciaczkami na korytarzu:no:tak więc rezerwacje się przydają:tak:a konkretnie właściwy lekarz...bo inaczej "miejsc nie mamy,proszę jechać np.na Lubartowską,Kraśnicką czy nawet do Świdnika":szok::cool2:

Misia, ale cudny brzuś:) Maleńko masz na plusie:)

Kurka faktycznie, że tak brzydko napiszę wysyp jest ciężarówek:)u Nas też, jak idę gdzieś np do CH to co chwilę ktoś;) I jedna się do drugiej uśmiecha i mierzy brzuch :)

reklama
Myślałam, że tylko ja wszędzie widzę ciężarówki :)
Bo rzeczywiście gdzie nie pójdę tam jakaś też się znajdzie :).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry