reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Oznajmiam uroczyście że o godzinie 13.15 siedząc w domu przy kompie poczułam jak odchodzą mi wody :D idziemy rodzić :D do zobaczenia i trzymajcie kciuki za nas

reklama
WOW!!!!! Super - mówiłam, że połowa z was urodzi a ja nadal będe 2 w 1 :mad: :mad: Ide do lipcówek - moze tam się uda ;D ;D ;D

O jacie - Basiu- POWODZENIA!!!

To powinnien przeczytac mój maz, ze w kazdej chwili moge i ja rodzic..a teraz dwa dni zostane sama..świetnie! wiec jak inne modla sie o urodzenie..tak ja o wytrzymanie jednak do 7 czerwca!

BASIU TRZYMAM MOCNO KCIUKI Ale SUPEROWO!!!!!!!!!!!!!! POWODZENIA. BĄDŹ DZIELNA!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze, Basiu, ale numer!! Powodzenia!! Gładkiego i przyjemnego porodu!! I wracaj szybko chwalić się zdjęciami i opowiadać!!

Basiu - szybkiego i latwego porodu. Powodzenia, trzymamy kciuki:))))))

Rusalko - ja tez jeszcze nie chce rodzic:))))

Basiu wspaniale dopiero co niedawno wkleiłaś fotki swojego brzunia juz go nie będziesz miała. Ale za to będziesz mieć już swoje maleństwo przy sobie.
Super masz najpierw wody póxniej skurcze też chce mieć tak przynajmniej bede wiedzieć kiedy sie już zaczeło.
Dziewczyny mam pytanko odnośnie tego czopu czy może on po kawałku wylatywać? Po dziś znowu mi cos galarowatego wyleciało podbariowanego na brązowo. Wczoraj, że 4 razy na kibelku sie " przeczyszczałam". A ten dziwny śluz i dzis wyleciał i wczoraj i tydzień temu. Ja chyba nie odróżnie kiedy to się zacznie kiedy mi czop wyleci myślałam, że on tylko raz wychodzi

reklama
Basie trzymaj sie ciepło i czekamy na szybki twój powrót do nas ze zdjeciami i wrażeniami z porodu

Boże tez bym juz chciała zacząc rodzić zazdroszcze wszystkim które juz sa po porodzie i maja maluszki przy sobie

Do góry