reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

witam wszystkie dziewczyny mam wyniki jest wszystki ok i nie bede miała amiopunkcji tylko USG na czerniakowskiej jestem taka szczesliwa ze az brak mi słów nie wiem co pisac az sie poplakalm jak pi pani powiedziała przez telefon z wyniki sa w pozadku tylko na to czekałam to były najdłuższe dwa tygodnie w moim życiu wiem ze moj maluszek jest zdrowy zaczoł kopac a do tego dostałam nowy tel od meza w prezencie dziekuje dziewczyny za trzymanie kciuków bo dzieki waszym kciukom i moim wszystko sie udało dziekuje jeszcze raz gorące buziaki

reklama
Agusiu gratulacje!!!!!!!!!!

Więc teraz już zostaje ci tylko cieszyć się ciążą. Super ;D ;D ;D

Gratulacje w sprawie obrony dla meza :)
Agusiu24 bardzo sie ciesze, widze, ze nam wszystkim sie wyprostowuje wszystko i zaczyna byc to "stan blogoslawiony" :laugh:

Również Aniu cieszę sie razem z Tobą, ze wszystko jest OK:)! Tak ma być:)!
Olu- GRATULACJĘ dla mężą:)!
Sumko- ha- nie przejmuj sie- jak widzisz wszystkie mamy wyniki ujemne:)- ja też:):):)..trzeba nam uwazać ::)

Ja też bardzo, bardzo mocno się cieszę, że wszystko w porządku- tutaj na forum powinny być tylko takie dobre wieści- inaczej jednak Aniu nie mogło być- spotkałaś się z kiepskim zrozumiem ze strony lekarzy- dlatego ktoś u góry czuwał nad Twoim maleństwem:))))

Gratulacje dla Oli !!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko jeszcze, żebyś się tylko tego gipsu jak najszybciej pozbyła !!!!

Sumko, ja też mam ujemne wyniki, nie przejmuj się!!!

AGUSIU!!!!!!!! Ja i Oliwierek baaaaardzo się cieszymy, że wszystko jest dobrze, odetchnęliśmy z ulgą, a musiało być dobrze. Tyle kciuków było ściskanych!!!!! Oliwierka od tsymania kciuków za kumpla/kumpelkę az rącki bolały ;) ;) ;) ;)
A tak poważnie to na prawdę bardzo się cieszę i oby tak dalej!!!!

Hej kochane!! Wybaczcie że tak długo mnie nie było ale wczoraj miałam okropnnie trudny egzamin z ginekologii i położnictwa. Ale... to już za mną. Zdałam ;D ;D ;D (aż się muszę pochwalić) i spokojnie mogę się cieszyć z ferii zimowych. Pozdrawiam was serdecznie! ;D ;D ;D

Wielkie gratulacje, Nemzis!!!

To teraz, juz po wszystkim, musisz nadrobić stracony czas i częściej się meldować. Pewnie masz dużo do opowiadania!!

reklama
Nemezis gratulacje!!!!!!!!
Jak mogłaś wątpić w siebie przecież temat który zdawałaś masz teraz w jednym paluszku i w teorii i w praktyce ;D

Do góry