reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Fredzia ale nie musisz koniecznie zapisywać do szkoły w tzw rejonie można tez poza rejonem
W mojej szkole podstawowej było 1600 dzieci. A klasy po 30-40 osób.
Rejnowa szkoła Wojtka zdecydowanie mi się nie podoba. To szkoła starej daty. Niby dostosowują się do 6 latków, ale to nie to. I wyniki takie sobie.
Jedyna zaleta, to ze jest kameralna (200 dzieci). No i ze jesli Wojtek gdzie indziej si nie dostanie to tam i tak musza go przyjac.
Rejnowa szkoła Wojtka zdecydowanie mi się nie podoba. To szkoła starej daty. Niby dostosowują się do 6 latków, ale to nie to. I wyniki takie sobie.
Jedyna zaleta, to ze jest kameralna (200 dzieci). No i ze jesli Wojtek gdzie indziej si nie dostanie to tam i tak musza go przyjac.
Najlepsze jest to, że wcale nie wspominam tego jako traumy. Po prostu taka szkoła była i już. Wtedy się chodziło do rejonówki i nie było wyboru.
Ale w sumie najwieksze klasy to miałam w liceum. Własnie pod 40 osób.
Ale w sumie najwieksze klasy to miałam w liceum. Własnie pod 40 osób.
u mnie bylo identycznieO matko Mamoot, ale miałaś rzeźnię w podstawówce. Moja szkoła była mała, ale poziom taki sobie - musiałam gonić w liceum
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja nie wiem czy dobrze zrobilam wybierajac ta szkole ktora wybralismy...Wiekszosc dzieci z noemi przedszkola chodzi lub idzie do tej ktora mi sie wogole nie podobala...i ama juz nie wiem!
mojeszczescia
Fanka BB :)
jakkolwiek nie zrobisz , zawsze będziesz myśleć czy dobrze zrobiłaś lepiej nie myśleć po prostu tak ma być i kropka
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Za duzy wybor...kiedys sie szlo do jednej szkoly we wsi ,badz na danym osiedli i bylo dobrze...ech...naprawde musze przestac sie zadreczac!
reklama
Pati, a ja powiem odwrotnie. Na pewno będziesz zadowolona, bo będziesz znała zalety tej szkoły, do której będzie chodzić Noemi, a nie tej, do której nie będzie chodzić :-)
Ja przynajmniej tak rozumuję przy moich wyborach. Jeśli Wojtek nie dostanie się do tej szkoły, ktora wybralismy, to pójdzie do innej, która będzie miała inne zalety.
Ja przynajmniej tak rozumuję przy moich wyborach. Jeśli Wojtek nie dostanie się do tej szkoły, ktora wybralismy, to pójdzie do innej, która będzie miała inne zalety.
Podziel się: