reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Wczoraj dla uspokojenia poszlam z Noemi popatrzec na szkole...weszlysmy na korytarz,pobawilysmy sie na placu zabaw...Dla mnie najwazniejsze jest zeby Noemi byla zadowolona,chetnie chodzila i nie plakala ze inne dzieci poszly do innej szkoly,a ona musi do innej...Wtedy moje serducho bedzie spokojne...

Pati, na pewno szybko znajdzie nowe koleżanki:tak:To co Ty myślisz o szkole jest bardzo ważne, bo to rodzic wybiera, a nie dziecko. Będzie dobrze, nie zadręczaj się!

bylam z soba-moim gardlem u lekarza, od Grudnia boli mnie gardlo, jak nie migdaly to krtan...wieczorami kaszle, a rano budze sie z "zawalonym " gardlem..dostalam antybiotyk, nie podzialal, powedrowalam dzis ponoiwnie, opisujac wszystko zaznaczajac, ze cos nie tak dzieje sie z moja krtania, tchawica, az wieczorami tak swedzi w plucach...nie zostalam osluchana...Lekarz poswiecil latarka do gardla, stwierdzajac, ze czyste ...dostalam skierowanie na badanie kalu pod kontem bakteri helikobakter:szok:...poprosilam o wymaz z gardla..ale najpierw lekarz chce zobaczyc wynik kalu:shocked2:..jakos to wszystko sie kupy nie trzyma:-D

reklama
Rusiu a może Ty masz na coś alergię? Ala przy ataku alergi/astmy ma wieczorny kaszel,kłopoty z krtanią,migdałami a rano ma kaszel odrywający. Tak jakby na coś chorowała. Tak więc spokojnie poczekaj do wyników, bo może to być całkiem coś innego niż doszukują się lekarze.

Do góry