reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Rusia oby na straszeniu sie skonczylo:-)

Kasia zwolnien nie trzeba z tego co wiem. Wystarczy telefonicznie powiadomic, ze dziecko chore (tak mi znajoma mowila) i chyba tez specjalnie nie sprawdzaja bo wiadomo szesciolatek i tak powie czy byl chory czy na wycieczce ;-)

reklama
oj rzeczywiście system jest kiepski. Ja między innymi dlatego zostawiłam Olę w zerówce. Będzie mogła posiedzieć sobie bez karnie w domu. Czasami jak widzę, że jest zmęczona albo niewyspana to zostawiam ją w domciu. A u Was to widzę, że nic takiego nie przejdzie. Szkoda dzieciaczków.
Rusiu, Pati a do której klasy pójdzie teraz Dusia i Noemi?

Fredka-Noemi idzie taraz do pierwszej klasy...
Ale jak nawet niewyspana posylam do przedszkola-nie ma to tamto ;) tylko jak jest chora to zostaje w domu-ale to juz musi miec goraczke...albo niewyrazna jest...no i jak np.jedziemy do Pl. Ale teraz juz od pierwszej klasy skonczy sie dobre...i bedzie chodzic jak trzeba a my dostosujemy sie do wolnego od szkoly...Tu ogolnie dzieci czesto maja wolne -wakacje,ferie i inne ;)

Jak myśmy chodziły do szkoły to jak sie chorowao, to mama pisała usprawiedliwienie i finał. Trzeba było nadrobić lekcje i już.
Ciekawe jak będzie u Wojtka.

dokladnie - zdanie rodzice tez powinno sie liczyc-tu- niekoniecznie:baffled:

Fredzia- Klaudia idzie do 2 klasy. teraz konczy tzw. year 1

reklama
Mamoot, a teraz e-dzienniki i inne cuda. Kontrola nad dzieckiem w szkole online:sorry:Takie życie - wszystko idzie do przodu, ale czy ku lepszemu?

Do góry