reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusia i jak Ci idzie?
U mnie pomógł weekendowy wyjazd słuzbowy odstawił sie sam, ale własnie tak jak pisze Baśka jak był podziebiony albo nowe miejsce to lubił sie jeszcze poprzytulać
U mnie pomógł weekendowy wyjazd słuzbowy odstawił sie sam, ale własnie tak jak pisze Baśka jak był podziebiony albo nowe miejsce to lubił sie jeszcze poprzytulać
to u nas jest tak, ze w dzien juz nawet nie pamieta, nie prosi, a w nocy budzi sie z 3 razy..a czasem co 3 godziny, wtula sie, cycka w buzie zasypia ...
dzis i jutro mam nocke i zapewne obudzi sie dopiero o 5...
dzis i jutro mam nocke i zapewne obudzi sie dopiero o 5...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia kup mu takie sztczne cycki wiesz jak w sex-shopie
tzn. w nocy jak sie wybudzi nic nie zastapi cyca mamy- bo odrazu jest pisk, wrzask, histeria...tak dla jasnosci...ze caly dom staje i najczesciej moj A. mowi, Dorka no dajmu tego cyca, najwyrazniej dziecko go wciaz potrzebuje...
jak mnie nie ma to nic nie chce, czyli nie chodzi o to, ze on w nocy glodny jest czy cos..sam fakt, ze jestem i Pan cysio ...wystarczy...bo dostaje go i sekunda spi, moge odejsc...;/..dziekuje
jak mnie nie ma to nic nie chce, czyli nie chodzi o to, ze on w nocy glodny jest czy cos..sam fakt, ze jestem i Pan cysio ...wystarczy...bo dostaje go i sekunda spi, moge odejsc...;/..dziekuje
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jeny ja sobie nie wyobrazam tak dlugo podawac cyca gdybym miala drugie dziecko to tak samo do 4-5 miesiacy...jak to z Noemi bylo... )
reklama
Ala to taki tulas. Stąd mój pomysł na owieczkę. Swoją drogą już ją kupiłam. Ona wszystko całuje, tuli, karmi. Dla mnie to coś niesamowitego. Ola takiego etapu nie przechodziła. I bardzo żałuje, że się nią nie zajmowałam jak była mała. Dużo straciłyśmy obydwie.
Podziel się: