reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Baśka, bardzo rozsądne to co piszesz :-)

Fredka, Baśka dobrze pisze - nie wracaj do pieluch. Pomęcz się z tym pamiętaniem, a Ale w końcu zacznie mówić, że chce. U nas trwao to 7 miesięcy.

reklama
Rusia i jak Ci idzie?

U mnie pomógł weekendowy wyjazd słuzbowy:-D odstawił sie sam, ale własnie tak jak pisze Baśka jak był podziebiony albo nowe miejsce to lubił sie jeszcze poprzytulać:-D

to u nas jest tak, ze w dzien juz nawet nie pamieta, nie prosi, a w nocy budzi sie z 3 razy..a czasem co 3 godziny, wtula sie, cycka w buzie zasypia :eek::eek::eek::eek:...
dzis i jutro mam nocke i zapewne obudzi sie dopiero o 5:-D:-D:-D...

kupilam butelke o ergonomicznym ksztacie sutka...sporadycznie jest w uzyciu:eek:...czesciej na jej widok jest odglos obrzydzenia:-D:-D:-Dale bywa, ze jak sie zachce kaszki to pociagnie troche...

tzn. w nocy jak sie wybudzi nic nie zastapi cyca mamy- bo odrazu jest pisk, wrzask, histeria...tak dla jasnosci...ze caly dom staje i najczesciej moj A. mowi, Dorka no dajmu tego cyca, najwyrazniej dziecko go wciaz potrzebuje...:sorry2:
jak mnie nie ma to nic nie chce, czyli nie chodzi o to, ze on w nocy glodny jest czy cos..sam fakt, ze jestem i Pan cysio ...wystarczy...bo dostaje go i sekunda spi, moge odejsc...;/..dziekuje:D

Rusia i jak Ty sobie z tym dajesz radę? Wysypiasz się, nie jesteś zmęczona? Nie masz ochoty po prostu nie wstać i nie spełnić jego potrzeb? Ja to tak jak Pati 2, 3 góra 4 miesiące i koniec.

MY TO TAKIE PIESZCZOCHY, TULACZE Z MEZEM OBOJE...I oj caps sie wlaczyl...i dzieci maja to po nas..tak sobie to tlumaczymy(Klaudie karmilam 15 miesiecy)

reklama
Ala to taki tulas. Stąd mój pomysł na owieczkę. Swoją drogą już ją kupiłam. Ona wszystko całuje, tuli, karmi. Dla mnie to coś niesamowitego. Ola takiego etapu nie przechodziła. I bardzo żałuje, że się nią nie zajmowałam jak była mała. Dużo straciłyśmy obydwie.

Do góry