reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

pewnie bylas Kasiu, bo widze ze Ty i Pati dolaczylyscie w tym samym czasie Marzec2006:happy:

Pati sikam!:-D:-D:-D:-D blona z oczami:szok::-D:-D:-D:-D..ale pamietam jak to kiedys pisalas:rofl2:

reklama
oj mam dobra pamiec:-D:-D:-D
wiesz co Pati sobie teraz przypomnialam - jak zadzwonilas do mnie i pytalas sie o Sheffield...a ja no no myslalam, ze tak mnie nazwalas ..:OOO Pamietasz?

Ostatnia edycja:
No a po porodzie z kolei Pati najbardziej rozstepy przezywała haha

A co z tym przytulaniem to ja nie wiem czy to tak do końca bo generalnie to może róznie wyglądać przyczyna i skutek - tzn dzieci bardziej przytulaśne z natury mogą mamy "naciągnąć" na dłuższe karmienie:) a pewnie i inne czynniki jeszcze na to wpływają...albo bardziej przytulasne mamy mają bardziej przytulaśne dzieci i dłużej karmią bo są przytulasne ;) ,...ok kończę wywody badacza :)

Masz rację Badaczu.:-)

Ja wywodów Pati o robakach nie słysząłam :-D Przyszlam tu dopiero na jesieni 2006, ale podczytywałam Was wcześniej.
A najfajniesze jest to, że nawet jak mamy odmienne zdanie na różne tematy, to nie kłócimy sie o to. :-) I to lubię!:tak:

Moja przytulaśna Ala jest największym łobuzem na świecie. I nie wiem jak u Was ale w jej przypadku przytulanie nie oznacza nic dobrego. To sygnał, że coś nabroiła i potrzebuje rozgrzeszenia. Gdzie się podziała moja mała całuśna istotka ....?:-D
Ja do Was dołączyłam chyba na szarym końcu i biorąc pod uwagę, że mam sklerozę zaawansowaną to dużo nie pamiętam z tych czasów. Coś mi tylko świta, że coś przekręcałam z imionami ale takie rzeczy potrafię zrobić i dzisiaj :-):-):-):-).

Rusia pamietam tylko ze dzwonilam :-D ale pewnie pytanie o ta miejscowosc padlo bo bylam tam na imprezie chyba nie? czy Adam byl z mala u rodziny? hahaha no zobacz Ciebie musze sie pytac bo sama nie pamietam...Pol zycia mi z pamieci wylecialo :-D dobrze ze inni pamietaja i mi opowioadaja :-D:-D
Baska no rozstepy mialam okropne...do dzis mam...chociaz teraz bardziej nad falda na brzuchu placze ktora jest chyba niezniszczalna ;-)

reklama
:-D:-D:-D Mamoot -tez to lubie:rofl2:

my z Baska weterani-chyba najdluzej:nerd:..teraz zerknelam, ja najdluzej:szok: Baske dolaczyla 3 miechy po mnie:happy:
mnie maz meczyl o dziecko, wiec niesmialo cos tak czytalam, pisalam...pozwalalam A.na wiejcej...nie bedzac przekonanym...:dry:pozniej pojechalam do anglii stesknilam sie, wrocilam i strzelilismy Duske:-D:-D:-D

Do góry