reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Dziewczyny co dajecie na przeziebiania przy kaszlu i katarze...mloda kaszle mi dosc ostro...a zeby nie chodzic z nia za kazdym razem do lekarza to kupuje jakies syropy w polsce plus witaminy...mam jeden syrop plus vibowit+ witaminy...co polecacie bo chce zakupic jak bede w polsce..

ja zawsze kupuje w PL flegamine i syrop prawoslazowy

reklama
To super. Ta pogoda to i zahartowanego wykończy. U nas dzisiaj była piękna pogoda tylko już powoli robi się zimno i łapki nam trochę przymarły. Olcia znowu pokasłuje. I bądź tu mądry. Jedna mama nie przyprowadzi zakatarzonego dziecka do przedszkola a druga tak. I ciągną się te choroby w nieskończoność.

tu to przeginaja na maxa...brak slow...dzieci przyprowadzaja- kichajace, prychajace i bez antybiotyku, bo zeby od GP wydebic, to juz trzeba miec goraczke:p...
no moja GP to Polka wiec jest troszeczke inaczej..aczykolwiek dlugo tu kobita mieszka i troszke przyjela zwyczaji ang:D

Sylwia jak mokry to może już byc coś w oskrzelach... może ale nie musi, ja bym poszła i osłuchała malego. profilaktycznie,

Sylwia ja lecze sama 2,3 dni jak nie przechodzi idę do lekarza. Jeszcze zależy od stopnia kaszlu czy duzo kaszle czy malo. no i ogolnie patrze jak sie czuje.

reklama
Do góry