reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No własnie ma, posle go jutro do przedszkola i zobaczymy
Ja tez bym poczekala ze dwa dni na rozwoj sytuacji. Mja Zoska ma teka sama tendencje i szybko jej a oskrzela schodzi ale ostatnio kilka razy mi pokaslywala mokro i jakos samo przeszlo. Oby Wojtkowi tez sie rozeszlo ...
dziewczynki - te które używają jeszcze pieluch dla dzieciaków
Jakie pieluszki używacie ?
czy słyszałyście jakieś opinie o pieluchach z Biedronki - DADA?
ja używam Papmersy ale mała ma lekko zaczerwienioną pukę, zresztą Pamersy robią się coraz droższe
próbowałam Happy - ale mi nie odpowiadały bo były sztywne
dostałam kilka pieluch DADA od koleżanki na wypróbowanie i mała ma od razu bledziutką pupkę i powiem że nie odbiegają znacznie od Pamersów a cenowo o wiele tańsze, ale ciągle nie umiem się zdecydować
ciekawa jestem co u was się stosuje
Jakie pieluszki używacie ?
czy słyszałyście jakieś opinie o pieluchach z Biedronki - DADA?
ja używam Papmersy ale mała ma lekko zaczerwienioną pukę, zresztą Pamersy robią się coraz droższe
próbowałam Happy - ale mi nie odpowiadały bo były sztywne
dostałam kilka pieluch DADA od koleżanki na wypróbowanie i mała ma od razu bledziutką pupkę i powiem że nie odbiegają znacznie od Pamersów a cenowo o wiele tańsze, ale ciągle nie umiem się zdecydować
ciekawa jestem co u was się stosuje
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Jeśli pupci Uli pasują- a z tego co piszesz wynika, że tak, to dlaczego nie? Ja akurat tych pieluch nie używałam, bo nie miałam Biedronki w pobliżu w czasach pieluchowych Marty, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii. Ja Martusi kupowałam z Rossmanna takie bordowe, ale ich chyba teraz nie ma... kupiłam je bo tylko te znalazłam mniejsze niż najmniejsze Pampersy (a Martuś była malutka), rozmiary 2 i 3 były OK, ale 4 już nie, więc przeszliśmy w końcu na Pampersy bo tylko w nich się pupcia nie odparzała.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fusik co Ty sie jeszcze pytasz skoro pupcia Uli lepiej znosi i wszystko odpowiada....
My uyzywalismy pampersy...rozne probowalam ale rzadne ich nie przebily...
My uyzywalismy pampersy...rozne probowalam ale rzadne ich nie przebily...
Fusik używałam Dad przy Oli i byłam bardzo zadowolona. Wiadomo minusy też się znajdzie ale cena... to jest to. Teraz używam Tescowych i też nam odpowiadają. Tylko niestety po nasiąknięciu pampers wisi Tesco na 100% a Dada nie pamiętam, dawno to było.
reklama
Dzięki dziewczynki :-) nie wiem dlaczego ale wydawało mi się że Pampersy nie mogą być gorsze dla Uli niż Day, ( nie firmowe itp.) a się okazuje że to co markowe nie koniecznie musi być lepsze
dzisiaj posłałam męża po paczkę DAD i zobaczymy :-) bo po kilku sztukach trudno zdecydowanie być za
dzisiaj posłałam męża po paczkę DAD i zobaczymy :-) bo po kilku sztukach trudno zdecydowanie być za
Podziel się: