reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
mi sie tatuaz podoba jak facet ma tez fajne cialo...bo jak widze te brzychy i zwaly tluszczu albo jak kosciotrup wyglada i ma tatoo to normalnie rece opadaja :-D wogole ja w moim zyciu widzialam bardzoooooooooooooooooo malo fajnych tauazy a widzialam ich troche... i nie mam parcia...zrobilabym sobie tylko taki napis dla Noemi bo kocham ja nad zycie i chcialabym zeby to bylo symboliczne...w miejscu gdzie nosze zegarek :)

Mamoot może grzywka?

Oj ciezko by było. W sumie nie wiem czemu. Miałam grzywkę przez 16 lat.
Marcin tez lubi długie włosy u mnie, choć definicja długie, to min. do ramion.

Mi niektóre tatuaże się podobają... u innych :-) Na ładnym ciele oczywiście. Sama bym sobie nie zrobiła. I jeszcze ta perspektywa jak to będzie wyglądało za 30-40 lat....zdecydowanie nieeee.....

Pati, Ty masz super włosy. I kolor i rodzaj i grubość :-)

Czy Wasze dzieci mialy juz bole wzrostowe? bo moja niunia jakies ok.2 tyg.temu obudzila sie rano i pokazala na piszczele i zgiecia przy stopie ze ja tam boli...ja pamietam ze mialam i to dosc czesto i najczesciej w nocy...oby nie miala jak ja...

wczoraj doslownie:p to byl jeden z goracych tematow podczas urodzin:) bo wiekszaosc dziewczyn ma dzieci w wieku naszych...i mowilo, ze wlasnie maja!..ba i nawet szwagierka zadzwonila..zlozyla zyczenia i powiezialam,ze chrzesniak A.je ma- i idzie z nim do ortopedy...Klaudia miala przed i w Egipcie...czyli w styczniu..ale minely same, badz masaz u rehabilitanta to sprawil, ze ustaly...

cos Klaudia ma ostatnio problem z brzuszkiem...rano miala rozwolnienie, a po poludniu podczas lunch-u pani zadzwonila, ze zjadla i zwymiotowala,... odebrallismy ja wiec po 13..i dopytalalam Klaudiei kumpeli co pracuje z maluchami podczas jedzenia...i obie powiedzialy, ze Klaudia nie chciala jesc...i jej na sile kazano...az zwrocila...jutro, jesli puszcze Klaudie do przedszkola zwroce na to uwage..Jemy ile i kiedy chcemy-nic na sile!
Teraz Klaudia czuje sie dobrze- coprawda apetyt slaby...domaga sie czekolady..lodow..slodyczy:D...ale zaraz zapodam ciepla zupke-szpinakowa-jej ulubioina..i mam nadzieje, ze nic sie z tego nie wykluje!

reklama
no to oby się nie wykluło Rusiu:)
mnie tatuaże też nie kręcą...
a bóle Karol miał ale to juz dość dawno, chyba ok 3 lat jak mial - ciągle na kolanka narzekał...

Do góry