reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A mnie kręca i to bardzo, szczególnie u faceta
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mi sie tatuaz podoba jak facet ma tez fajne cialo...bo jak widze te brzychy i zwaly tluszczu albo jak kosciotrup wyglada i ma tatoo to normalnie rece opadaja wogole ja w moim zyciu widzialam bardzoooooooooooooooooo malo fajnych tauazy a widzialam ich troche... i nie mam parcia...zrobilabym sobie tylko taki napis dla Noemi bo kocham ja nad zycie i chcialabym zeby to bylo symboliczne...w miejscu gdzie nosze zegarek
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No jasne ze na fajnym ciele
Mamoot może grzywka?
Oj ciezko by było. W sumie nie wiem czemu. Miałam grzywkę przez 16 lat.
Marcin tez lubi długie włosy u mnie, choć definicja długie, to min. do ramion.
Mi niektóre tatuaże się podobają... u innych :-) Na ładnym ciele oczywiście. Sama bym sobie nie zrobiła. I jeszcze ta perspektywa jak to będzie wyglądało za 30-40 lat....zdecydowanie nieeee.....
Pati, Ty masz super włosy. I kolor i rodzaj i grubość :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Czy Wasze dzieci mialy juz bole wzrostowe? bo moja niunia jakies ok.2 tyg.temu obudzila sie rano i pokazala na piszczele i zgiecia przy stopie ze ja tam boli...ja pamietam ze mialam i to dosc czesto i najczesciej w nocy...oby nie miala jak ja...
wczoraj doslownie to byl jeden z goracych tematow podczas urodzin bo wiekszaosc dziewczyn ma dzieci w wieku naszych...i mowilo, ze wlasnie maja!..ba i nawet szwagierka zadzwonila..zlozyla zyczenia i powiezialam,ze chrzesniak A.je ma- i idzie z nim do ortopedy...Klaudia miala przed i w Egipcie...czyli w styczniu..ale minely same, badz masaz u rehabilitanta to sprawil, ze ustaly...
cos Klaudia ma ostatnio problem z brzuszkiem...rano miala rozwolnienie, a po poludniu podczas lunch-u pani zadzwonila, ze zjadla i zwymiotowala,... odebrallismy ja wiec po 13..i dopytalalam Klaudiei kumpeli co pracuje z maluchami podczas jedzenia...i obie powiedzialy, ze Klaudia nie chciala jesc...i jej na sile kazano...az zwrocila...jutro, jesli puszcze Klaudie do przedszkola zwroce na to uwage..Jemy ile i kiedy chcemy-nic na sile!
Teraz Klaudia czuje sie dobrze- coprawda apetyt slaby...domaga sie czekolady..lodow..slodyczy...ale zaraz zapodam ciepla zupke-szpinakowa-jej ulubioina..i mam nadzieje, ze nic sie z tego nie wykluje!
cos Klaudia ma ostatnio problem z brzuszkiem...rano miala rozwolnienie, a po poludniu podczas lunch-u pani zadzwonila, ze zjadla i zwymiotowala,... odebrallismy ja wiec po 13..i dopytalalam Klaudiei kumpeli co pracuje z maluchami podczas jedzenia...i obie powiedzialy, ze Klaudia nie chciala jesc...i jej na sile kazano...az zwrocila...jutro, jesli puszcze Klaudie do przedszkola zwroce na to uwage..Jemy ile i kiedy chcemy-nic na sile!
Teraz Klaudia czuje sie dobrze- coprawda apetyt slaby...domaga sie czekolady..lodow..slodyczy...ale zaraz zapodam ciepla zupke-szpinakowa-jej ulubioina..i mam nadzieje, ze nic sie z tego nie wykluje!
reklama
Podziel się: