reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
a`propos cleba tostowego- moja Dusia lubi grzanki z samym maslem;)..ale i tak gl. mamy polski!
a ostatnio kupilam w Pl sklepie chleb razowy z ziarnami...slonecznik dynia..itd..Kupowalam go juz i bardzo mi smakowal..a ostatnio zjadlam ..po kilku godz brzuch jak balon- moialam mega wzdecia...:O...ale nie zrzucilam na niego...myslalam, ze druga kawa rozpuszczalna?..nie wiem..A tego dnia nie jadl go..za to dostal na drugi dzien z nim kanapki do pracy...ja dalej sie nim zajadalam..i znowu to samo- masakra jak cierpialam..jakby mnie ktos nadmuchal..i az bolalooo:O...i wraca a z pracy i pierwsze co..Dooora cos mi za kanapki zrobila...nie wiem cos tam bylo nie halooo...rozwolnienie...wzdecia..:O..hmm - no jednak na bank to chleb!...a jestem smakoszem chlebow i kiedys musze sobie fundnaC maszynke do robienia...:)

a z innej beczki- prosze o rade, moze ktoraz z Waszych kolezanek miala...marzy mis ie juz od pewnego czasu fryzura...podgolone wlosy z jednej strony...tylko boje sie jak to pozniej odrasta?...

Może być taka reakcja na chleb, ja czasami jak nie jem chleba przez dłuższy okres to mam po zjedzeniu rozwolnienie;(, a po kawie rozpuszczalnej też moga być wzdecia.
Też mi sie podobaja takie fryzurki

nie mam pojecia jak to odrasta...ale chyba calkiem zwyczajnie...no chyba ze np.masz tendecje do kreconych wlosow-wtedy po takim radykalnym goleniu moga Ci niezle loki odrastac ;-) mi podobac to podoba sie..ale sama bym nie chciala...ale kotrci mnie jakies ciecie ...tak nawet do brody :-D na grudzien chce sobie zrobic termin do fryca,ale nie wiem czy dam sie na az takie radykalne ciecie...ja jednak potrzebuje zeby sie nie wkurzac spiete wlosy :-D no ale jakies farbowanie,cieniowanie,saune na wlosy se pykne :-)

reklama
Do góry