moj maz to mi zawsze Dorrra zapuszczaj nie cuduj...uwielbia u kobiet dlugie wlosy...takie w granicach rozsadku;P...a moja sis uwaza, ze jestem nudna na glowie:O...bo ona dlugie..na drugi dzien 1 cm....i mowi boshe toz jak pazury..odrosna;/....ichyba sie zdecyduje na to podgolenie...i tatuaz ciagle odkladam....
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No ja na tatuaz sie czaje już chyba 10 lat!
A co chcesz sobie zrobic i gdzie?
A co chcesz sobie zrobic i gdzie?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja myslalam tez nad tatuazem...na nadgasrtku w wewnetrznej stronie... i chcialam tam imie mojego skarba fajna trzcionka
A z wlosami to ja wyjatkowo nudna jestem ale mi szkoda wlosow na eksperymenty...rozjasniania itp.z rezsta czy wyobrazacie mnie sobie w innym kolorze?
A z wlosami to ja wyjatkowo nudna jestem ale mi szkoda wlosow na eksperymenty...rozjasniania itp.z rezsta czy wyobrazacie mnie sobie w innym kolorze?
to Ty Pati taka jak ja..moje wlosy maja wygladac przede wszystkim zdrowo......a ze i przy okazji od lat nuudno..phii..
Syla - chce motyla - ze wzg. na jego symbolike...przed smiercia z babcia duzo o tym rozmawialam...motyl przypomina mi o nich...tak powierzchownie mowiac...a chce na prawej nodze..powyzej kostki... i ja tez tatuaz "robie" juz 6 l;/..
Syla - chce motyla - ze wzg. na jego symbolike...przed smiercia z babcia duzo o tym rozmawialam...motyl przypomina mi o nich...tak powierzchownie mowiac...a chce na prawej nodze..powyzej kostki... i ja tez tatuaz "robie" juz 6 l;/..
patrycja24berlin
No z tymi gwiazdkami to jakas plaga normalnie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ta i jeszcze delfinkami a fe!!!!
reklama
patrycja24berlin
mowisz z delfinkami tez ? w sumie lata nie spotkalam zadnego delfinka...osobiscie nieznosze tez motylkow i ogolnie kolorowych tatuazy...wogole u kobiet nie lubie w sumie...jak juz to cos mini...najlepiej napisane fajna trzcianka lub jakis znak-symbol jak ma np.Heidi Klum :-)
Podziel się: