Oj, szkoda, ale myślę że to nie przez Polskę
Musiała coś już sobie przywieźć bo zazwyczaj od zarażenia do rozchorowania mija trochę czasu ale pewnie w domu byście się czuły lepiej - rozumiem...mam nadzieję że będzie jej lepiej, Karolek tez kasłał jak mu gile spływały - staraj się odciągać katar, najlepiej fridą - nie lubią tego ale cóż...
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamusia, poczytaj sobie- lepiej nie wyjaśnię :-)
FRIDA na katar NOWE PUDEŁKO filtry 14szt, wys.5zl (146425103) - Aukcje internetowe Allegro
można kupić w aptece, ja płaciłam 25 zł (z 4 filtrami)
FRIDA na katar NOWE PUDEŁKO filtry 14szt, wys.5zl (146425103) - Aukcje internetowe Allegro
można kupić w aptece, ja płaciłam 25 zł (z 4 filtrami)
My kładziemy w pajacykach (przez niektórych nazywanych śpioszkami ) więc to jest razem ze stópkami, jak był malutki i spał w samym body to zakładałam skarpetki które i tak zazwyczaj jakoś sobie tylko znanym sposobem zdejmował
My spimy w pizamkach czasem ze stopkami a czasem bez a na to spiworek.
Przy okazji dziewczyny czy wasze maluchy miewaja tak zapczane nosy ze ich za nic oczyscic sie nie da i ani rotwory ani frida nie pomaga? Julek mi charczy i slysze ze ma zapchany nos i chyba juz i w gardle mu gulga ale nawet frida nic nie pomaga. Stosujemy krople z wody morskiej i nic nie pomagaja:-( Moze za malo mu wkraplam bo tak wedle wskazan a moze powinnam tak raz zdrowo z nadmiarem? Kurcze juz mi tak skrzypi 3 dni, w nocy budzi sie co pol godziny i jedyna pozycja w ktorej troche podrzemie to na boku a ja padam bo w sumie choc powaznie chory nie jest to jednak wymeczy i mnie i siebie tak ze w dzien jestesmy nie do zycia:-( No i troche zaczynam sie bac ze dalej mu pojdzie jak nic nie zaradze:-(
Patrycja zdrowka dla Noemi!
Przy okazji dziewczyny czy wasze maluchy miewaja tak zapczane nosy ze ich za nic oczyscic sie nie da i ani rotwory ani frida nie pomaga? Julek mi charczy i slysze ze ma zapchany nos i chyba juz i w gardle mu gulga ale nawet frida nic nie pomaga. Stosujemy krople z wody morskiej i nic nie pomagaja:-( Moze za malo mu wkraplam bo tak wedle wskazan a moze powinnam tak raz zdrowo z nadmiarem? Kurcze juz mi tak skrzypi 3 dni, w nocy budzi sie co pol godziny i jedyna pozycja w ktorej troche podrzemie to na boku a ja padam bo w sumie choc powaznie chory nie jest to jednak wymeczy i mnie i siebie tak ze w dzien jestesmy nie do zycia:-( No i troche zaczynam sie bac ze dalej mu pojdzie jak nic nie zaradze:-(
Patrycja zdrowka dla Noemi!
reklama
Jeśli już mowa o katarze. My jeszcze wielkiego kataru nie doświadczyliśmy (teraz jest pierwszy, ale nieduży), ale moja kuzynka polecała urządzenie pod nazwą "Katarek". Widziałam do kupienia w smyku, a wygląda tak:
KATAREK odciągacz katarku z noska dziecka-Okazja! (149222898) - Aukcje internetowe Allegro
Kuzynka powiedziała, że "toto" się podłącza do odkurzacza (! ja też się zdziwiłam!) - podobno zaleta jest taka, że ciąg jest stały, a nie tylko wtedy jak się ciągnie, tak jak we fridzie.
KATAREK odciągacz katarku z noska dziecka-Okazja! (149222898) - Aukcje internetowe Allegro
Kuzynka powiedziała, że "toto" się podłącza do odkurzacza (! ja też się zdziwiłam!) - podobno zaleta jest taka, że ciąg jest stały, a nie tylko wtedy jak się ciągnie, tak jak we fridzie.
Podziel się: