reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Oj, szkoda, ale myślę że to nie przez Polskę :) Musiała coś już sobie przywieźć bo zazwyczaj od zarażenia do rozchorowania mija trochę czasu ale pewnie w domu byście się czuły lepiej - rozumiem...mam nadzieję że będzie jej lepiej, Karolek tez kasłał jak mu gile spływały - staraj się odciągać katar, najlepiej fridą - nie lubią tego ale cóż...

reklama
niech mi ktoś powie co to jest ta frida jest to gruszka do odciągania kataru czy co? bo ciągle tylko czytam frida frida i frida a ja dalej chyba nie kumam co to jest......................???

Dzięki KASIA pierwsze widze no człowiek sie uczy całe życie.Mam do WAS jeszcze takie pytanie czy kładziecie dzieci spać z gołymi stopami chodzi mi o noc oczywiście?????????????

My kładziemy w pajacykach (przez niektórych nazywanych śpioszkami ) więc to jest razem ze stópkami, jak był malutki i spał w samym body to zakładałam skarpetki które i tak zazwyczaj jakoś sobie tylko znanym sposobem zdejmował

My spimy w pizamkach czasem ze stopkami a czasem bez a na to spiworek.

Przy okazji dziewczyny czy wasze maluchy miewaja tak zapczane nosy ze ich za nic oczyscic sie nie da i ani rotwory ani frida nie pomaga? Julek mi charczy i slysze ze ma zapchany nos i chyba juz i w gardle mu gulga ale nawet frida nic nie pomaga. Stosujemy krople z wody morskiej i nic nie pomagaja:-( Moze za malo mu wkraplam bo tak wedle wskazan a moze powinnam tak raz zdrowo z nadmiarem? Kurcze juz mi tak skrzypi 3 dni, w nocy budzi sie co pol godziny i jedyna pozycja w ktorej troche podrzemie to na boku a ja padam bo w sumie choc powaznie chory nie jest to jednak wymeczy i mnie i siebie tak ze w dzien jestesmy nie do zycia:-( No i troche zaczynam sie bac ze dalej mu pojdzie jak nic nie zaradze:-(

Patrycja zdrowka dla Noemi!

reklama
Jeśli już mowa o katarze. My jeszcze wielkiego kataru nie doświadczyliśmy (teraz jest pierwszy, ale nieduży), ale moja kuzynka polecała urządzenie pod nazwą "Katarek". Widziałam do kupienia w smyku, a wygląda tak:

KATAREK odciągacz katarku z noska dziecka-Okazja! (149222898) - Aukcje internetowe Allegro

Kuzynka powiedziała, że "toto" się podłącza do odkurzacza (! ja też się zdziwiłam!) - podobno zaleta jest taka, że ciąg jest stały, a nie tylko wtedy jak się ciągnie, tak jak we fridzie.

Do góry