Ania, ja pierwszy siwy włos znalazłam jakieś 4 lata temu, czyli jak miałam 23 lata. Oczywiście go wyrwałam, żeby obejrzeć (tak się mówi, nie?;-)) - więcej się nie pojawiło. A z resztą co tam. Najważniejsze, żeby nie narzekać na los i być młodym duchem, nie?
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Właśnie tak!! Ech, duchem, to ja mam 16 lat. Ale przyznaję bez bicia, że jak Olka da w pióra, to momentami mi bliżej 40...
Ale zasadniczo jestem piękna, młoda i zadowolona z życia I TEJ WERSJI SIĘ BĘDĘ TRZYMAĆ
Ale zasadniczo jestem piękna, młoda i zadowolona z życia I TEJ WERSJI SIĘ BĘDĘ TRZYMAĆ
Brawo!!! To jest właściwa postawa!
patrycja24berlin
Karmic to ja karmie Mamoot ale z butelki...Ale co tam witaminki zjem do konca...;-)
A o siwych wlosach mi wcale nie mowcie ja mialam pierwszy siwy wlos jak skonczylam 17 lat... Ktos mnie przebije? Do tego te zwisajace cycki = normalnie stara babka...
A co do wypadajacych wlosow to ja mam dlugie i w dodatku czarne...Wiec mozna sobie wyobrazic jak u mnie wyglada na podlodze a juz nie mowie z rana w lozku... Rzecz jasna moje dziecko zawsze ma tez pelne garsci wlosow mamusi...Zreszta dlugo by pisac -latwiej i szybciej jakbym powiedziala gdzie ich nie ma-byloby krocej :-)
A o siwych wlosach mi wcale nie mowcie ja mialam pierwszy siwy wlos jak skonczylam 17 lat... Ktos mnie przebije? Do tego te zwisajace cycki = normalnie stara babka...
A co do wypadajacych wlosow to ja mam dlugie i w dodatku czarne...Wiec mozna sobie wyobrazic jak u mnie wyglada na podlodze a juz nie mowie z rana w lozku... Rzecz jasna moje dziecko zawsze ma tez pelne garsci wlosow mamusi...Zreszta dlugo by pisac -latwiej i szybciej jakbym powiedziala gdzie ich nie ma-byloby krocej :-)
Patrycja, ze zdjęć wygląda, że trochę tych włosów jeszcze masz :-), całkiem nawet sporo i raczej nie wyglądają na siwe.
A jak karmisz butelką, to nie ma co się zastanawiać nad witaminkami. Jeśli nie w przesadnych ilościach, to nie zaszkodzą.
A jak karmisz butelką, to nie ma co się zastanawiać nad witaminkami. Jeśli nie w przesadnych ilościach, to nie zaszkodzą.
patrycja24berlin
Mamoot no pare jeszcze jest...A siwe oczywiscie farbuje...Ale raczej na swoj kolor...Zawsze jak mowie za mam juz full siwych wlosow to kazdy mi mowi-ty tam gadasz ..a jak pokaze to takie robia oczy...Ale dziwne bo tylko lewa strona osiwiala :-)
Ja tez mam wszędzie pełno moich włosów...nie dość że lecą - że dużo ich bo długie to jeszcze Karolek je z upodobaniem wyrywa oczywiście spinam ale sie tak wycwanił że dorwie z góry jak mu robię "duży duży"...i najgorsze że jest na etapie ze jak coś mocno złapie to za nic nie chce puścić - i czasem muszę szukać pomocy osób trzecich z moją małpeczką przyczepiona do mnie od góry
co do kosmetyków - jak u nas zaczęła się alergia to lekarz kazał się ograniczyć do mydła i Karol ma idealną skórkę przy stosowaniu samego mydełka babydreams (to nam najbardziej podpasowało z kilku przetestowanych - nawet skarb matki przebiło) głowę tez myję mu mydełkiem. jedynynie od czasu do czasu płyn do kapieli lub kremik do pupy - żadnych innych kosmetyków nie stosujemy, nawet oliwki a skóra jest super. co do ciemieniuszki - ma takie delikatne żółtawe łuseczki na samym czubku ale jest ich tak mało i takie delikatne że chyba tylko ja je zauważam lekarz musiał się przyjrzeć i stwierdził że tak malutko tej ciemieniuszki że nie ma sensu niczego ruszać
co do kosmetyków - jak u nas zaczęła się alergia to lekarz kazał się ograniczyć do mydła i Karol ma idealną skórkę przy stosowaniu samego mydełka babydreams (to nam najbardziej podpasowało z kilku przetestowanych - nawet skarb matki przebiło) głowę tez myję mu mydełkiem. jedynynie od czasu do czasu płyn do kapieli lub kremik do pupy - żadnych innych kosmetyków nie stosujemy, nawet oliwki a skóra jest super. co do ciemieniuszki - ma takie delikatne żółtawe łuseczki na samym czubku ale jest ich tak mało i takie delikatne że chyba tylko ja je zauważam lekarz musiał się przyjrzeć i stwierdził że tak malutko tej ciemieniuszki że nie ma sensu niczego ruszać
Oj u mnie z włosami też jest kiepsko A Mikołaj oprócz moich trzyma w łapkach też włosy naszego psa ;-) Bardzo lubi jej (suczce) garściami wyrywać - a że teraz się leni, więc... :-) A Luka nic a nic sobie z tego nie robi.
Co chwile muszę kontrolować, bo rączki prawie non stop w buzi.
Ale wiecie co, ostatnio zauważyłam, że zaczynaja mi własy odrastać! Jak się przypatrzę to nad czołem mam takie króciutkie. Mam nadzieję, że to nowe, a nie połamane strare
Ania - bardzo dobre podejście do sprawy - tylko optymizm nas uratuje
Co chwile muszę kontrolować, bo rączki prawie non stop w buzi.
Ale wiecie co, ostatnio zauważyłam, że zaczynaja mi własy odrastać! Jak się przypatrzę to nad czołem mam takie króciutkie. Mam nadzieję, że to nowe, a nie połamane strare
Ania - bardzo dobre podejście do sprawy - tylko optymizm nas uratuje
reklama
Dziewczyny ponawiam pyatnie bo męczy mnie to strasznie jakoś nie moge sie z tym pogodzic....Zaczełam karmic Maćka butelką i cycusia nawet nie chwyci, płacz i koniec, nawet jak jest bardzo głodny. Chciałam połączyć jakoś te karmienia -sztuczne i naturalne (np w nocy karmić piersią) ale chyba nic z tego.
Czy któraś z Was zna jakiś sposób?
Czy któraś z Was zna jakiś sposób?
Podziel się: