reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
a tak wyglada moje malenstwo w tej opasce

20t3zsz.jpg

własnie przestało ropiec- tzn. w nocy ta ropka odpadła ale dzięki dziewczyny uspokoiłyście mnie ;D ;Dja mojej kupiłam chystę na łowę ale nie wizana tylko takaą na gumce a-a el na te upłay nie ubieram

Dziewczyny a kiedy wam to zacelo ropiec??? Bo u mojej małej jest czerwone, wypukłe ale jeszcze nie ropieje.....

Klamka u mnie zropiałao jakieś 4 dni temu ;) a najpierw też było tylko czerwone i wypukłe

U Oli zaropiało jakoś tak koło miesiąca jak miała. Potem to ropka wypłynęła strupek odpadł i teraz jest tylko takie wypukłe. I takie podobno ma to być.

reklama
Dobrze, ze piszecie bo nas szczepienie czeka w koncowce tygodnia wiec bede wiedziec czego oczekiwac.
a jak wasze pociechy zachowywaly sie po szczepieniu- tzn. byly bardziej ospale, plakaly , goraczkowaly? No i ile to trwalo?
Pytam bo my mamy szczepionko na kilka dni przed wylotem do Europy (Belgii) wiec trzeba sie bedzie jakos przygotowac na te pierwsza wielka podroz (2+8 godzin samolotem) i wziasc pod uwage wszelkie ewentualnosci.

Do góry