reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Głuszek to dobrze że ropieje. Gorzej jest jak w tym miejscu nic się nie dzieje. Jak maluch będzie miał roczek to blizna powstała po tym zropieniu będzie mierzona i wtedy zapada decyzja czy dzidzia ma drugie szczepienie czy nie. U nas też ropieje i to paskudnie. Nie trzeba nic z tym robić, niczym nie przemywać i nie za mocno moczyć w kąpieli ale też bez przesady ;D ;D ;D
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
aska outada pisze:Sandra, to niesamowite ze w tym wieku nie jestes jeszcze zoperowana ??? Jesli tylko czujesz sie dobrze i wszystkie badania sa w porzadku to swietnie ! U Eliaszka ubytek tez nieduzy a wyniki badan w normie , mimo to dali nam czas na operacje miedzy 6 a 9 miesiacem..nie wiem dlaczego ale pewnie zeby dziecko bylo szybko calkowicie wyleczone i zeby nie ciaglo sie to za nim w dorosle zycie..
Pozdrawiam Cie serdecznie i zycze szczesliwego porodu ;D
Dziekuje Ci bardzo
Wiesz, kiedys byly inne czasy, a ze moj ubytek jest tak maly to nie kwalifikowalam sie do operacji
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i trzymam kciuki za Eliaszka!
a faktycznie jest czerwone o średnicy 0,5 cm, ale raczej nie czerwone, rózówe tskie jak po ugryzieniu komara, na szczęście nie ropieje
zaczęłam stosować tanno herbal-zobaczymy jakie będą efekty walki z odparzeniem bo juz powoli wątpię we wszystkie specyfiki
zaczęłam stosować tanno herbal-zobaczymy jakie będą efekty walki z odparzeniem bo juz powoli wątpię we wszystkie specyfiki
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Asiu i Aniu bedziemy mocno trzymac kciuki za operacje waszych maleństw- ale na pewno będzie dobrze, ważne, że wykryto wszystko o czasie!
Basiu malenstwa przy odwodnieniu bardzo mało sikaja- u mojej malej pielucha była non stop sucha- na szczescie wszytsko juz w normie- bo mala nawet herbatki juz nie chce, czasami wypije 5 ml, a na dzien ogolnie 10-15 ml. zdecdywoanie woli cyca- a przy odwodnieniu w dwa kolejne dni wypiła herbatki i glukozy łącznie po 100 ml każdego dnia- wiec sporawo.
A co do czapeczek- to ja mojemu szkrabowi kupiłam opaskę niemowlęca- i w ten sposób mam pewność, że uszek nam nie zawieje, a główka też się tak nie poci.
Basiu malenstwa przy odwodnieniu bardzo mało sikaja- u mojej malej pielucha była non stop sucha- na szczescie wszytsko juz w normie- bo mala nawet herbatki juz nie chce, czasami wypije 5 ml, a na dzien ogolnie 10-15 ml. zdecdywoanie woli cyca- a przy odwodnieniu w dwa kolejne dni wypiła herbatki i glukozy łącznie po 100 ml każdego dnia- wiec sporawo.
A co do czapeczek- to ja mojemu szkrabowi kupiłam opaskę niemowlęca- i w ten sposób mam pewność, że uszek nam nie zawieje, a główka też się tak nie poci.
Podziel się: