ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
właśnie wrocilismy od lekarza, na szczeście stan malej się poprawil- ciemiaczko jest mniej wklęsłe, i pojawił się sluz na oczach- a to oznaka , ze nawodnienie wraca do normy, ale mi ulżyło, bo już myslałam, że malutka trafi do szpitala. Ponadto w takie upaly mam malutkiej podawać herbatke kilka razy ale tak po 10-15 ml za każdym razem. Nie pozwalać pić całej butelki tylko zaspokajac pierwsze pragnienie na spacerkach, czy w samochodzie itd..Dodatkowo na poprawe trawienia dostalismy wlaśnie debridat. Dziewczyny ja juz nie moge sie doczekac kiedy te pały mina.....
Aniu zapadniete ciemiączko to oznaka odwodnienia- trzeba jeszcze jednak obserwowac ilość moczu i spojowki czy są mokre. Moja własnie wczoraj miala spojówki całkowicie wysuszone, dzisiaj pojawiły sie pierwsze łezki, właśnie u Pani doktor- i cale szczescie bo ja nie przezyłabym tych kroplówek, tak sie bałam.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie.
Aniu zapadniete ciemiączko to oznaka odwodnienia- trzeba jeszcze jednak obserwowac ilość moczu i spojowki czy są mokre. Moja własnie wczoraj miala spojówki całkowicie wysuszone, dzisiaj pojawiły sie pierwsze łezki, właśnie u Pani doktor- i cale szczescie bo ja nie przezyłabym tych kroplówek, tak sie bałam.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie.