reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

wlasnie sobie poczytalam, nei wiem co o tym myłsec...
niby dlaczego Pauletta mialaby cos takiego zrobic i napisac na forum ze ktosc ściąga fotki i posty?nudno jej było na formum? jakos nei wiem o co w tym chodzi.

reklama
No ja też nie wiem co myśleć...chociaż po tym jak się wylogowała to...nie, może po prostu jej się tak przykro zrobiło i dlatego ::) ::) ::)

wiecie co ... kradzież zdjęc to dla mnie nie nowość.... spotkałam się z tym na allegro (no nie tak drastycznie bo tam są zdjęcia przedmiotów... ale częst człowiek się napracuje aby zdjątko dobrze wyszło...a ktos inny z tego potem korzysta podpisując się jako autor).. jak znalazłam swoje zdjątko na innej aukcji... to zaczeła podpisywać je... pisuję je w takim miejscu aby w momencie wycięcia nikomu ono się nie przydało... podaję link do mojej zzakończonej aukcji... tam jest zdjątko właśnie tak zabezpieczone
www.allegro.pl/show_item.php?item=60304306

Trudno ocenić tą sytuację :-[  Nie wiedziałam kto ma rację, ale zdziwiło mnie wylogowanie Pauletty i wypowiedzi jej chłopaka. Przecież były osoby które ją broniły. Zresztą mogła udowodnić, że jest niewinna.

Ale wogóle paskudna sprawa. To okropne że ktoś podkrada zdjęcia. :mad: To tak psuje atmosfrę babyboom. A może komuś przeszkadzało,że jest tu tak rodzinnie i chciał skłócić dziewczyny????????

Dziewczęta, przejrzałam tamte wątki i mam prośbę - nie gadajmy o tym... Mleko się już rozlało, padło wiele niepotrzebnych słów, kilka osób czuje się urażonych. Chyba "styka". A baaaardzo bym nie chciała, żeby choć cień tamtej atmosfery zawitał u nas. Plizzzz....

Agutek dzięki... a tak na marginesie to mam chopla na punkcie paznokci... i tylko się zastanawiam jak to będzie przy dzidzi... ale jakoś sobie poradzę... u mnie paznokcie to tak jak makijaż... zawsze musza dobrze wygladac... ale każdy ma na jakimś punkcie chopla...:)

Ja też robię sobie paznokcie ;) I nawet taki wątek założyłam o paznokciach bo też o dzidzię się bałam, ale uznałam, że wszystko będzi ok. Bo ja troszkę krótsze noszę ;)

A co do tamtych wątków - dałam to ku przestrodze, zanim dacie zdjęcie, żebyście wiedziały, że może znaleźć sie ono potem na róznych innych stronach, niekoniecznie pozytywnych.

reklama
No ja nie dałam żadnego zdjęcia bo mój mąż mnie ostrzegał przed takimi właśnie sytuacjami.
axxa ja też zwróciłam uwagę na Twoje paznokiwtki :) Naprawdę ładne :)

Do góry