reklama
Ja jestem za!!!!to mile tak sie wyrwac na bogaduchy!!!albo za wysylaniem zdjeci na maila!!!
--------------------------------------------------------------------------------
mozna....wlasnie usunelam caly post wczesniejszy!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
mozna....wlasnie usunelam caly post wczesniejszy!!!!!!!!!!!!!
Izabelka
Oski i Wercia
Dzięki Lilith! Skasowałam swoje...i tak wiecie jak wyglądam. A innych nie będzie kusić. Mam nadzieję że nie za poźno...ludzie nie mają dosłownie co robić.
Agutek nie pogniewasz sie jak skopiuję linki z twojego postu? Wyślę dziewczynom ze styczniówek...niech poczytają...
pozdrawiam
Agutek nie pogniewasz sie jak skopiuję linki z twojego postu? Wyślę dziewczynom ze styczniówek...niech poczytają...
pozdrawiam
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
wiecie co normalnie legalnie szczyt chamstwa.
A co do tipsow nie psuje paznocki ja mam bardzo czesto niedawno tez mialam
A co do tipsow nie psuje paznocki ja mam bardzo czesto niedawno tez mialam
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
ja uzywam akrylowych a nie wiem ktore najleprze
m.a.l.i.n.k.a pisze:ja uzywam akrylowych a nie wiem ktore najleprze
to posłuchajcie ekspertki..hihi(tak mój mężus uważa)
według mnie najlepsze sa żelowe... ale te trójfazowe ...dłużj się nakłada ale sa mocniejsze...
akryle nosiłam przez 1 rok i nie byłam z nich zadowolona(chociaż niektórzy bardzo chwalą..może to zależy od kosmetyczki)
a żelowe nosze ponad 2 lata(tak..tak.. te na fotce to nie naturalne) i bardzo sobie chwalę...
sporo czasu temu zawsze miałam swoje długie... ale przez parę miesięcy chorowałam... i niestety już mi sie nie udało ich odchodować(najpierw się rozdwajały a potem łamały) i tak zaczełam nosić tzw.sztuczne... zawsze robię naturalne... i jak sa bez lakieru(bardzo żadko) to bardzo trudno poznac że to nie moje własne...
Witajcie-Izabelko, Lilith-całe szczeście my zdazyłysmy Was poznać-reszta niech załuje
Axxa-też słyszałam taką opinie, że żele są lepssze-bo trwalsze. Sama miałam akryle-pierwszy raz jak mi zrobiła- super-miałam ok 2 miesiecy-jak nówka,,ale po uzup[ełnieniu ich już miałam niecały miesiąc:/..Teraz w sobotę de na wesele. Miałam robic paznokcie -żele zakładac-aaaleee łykam wiesiołek i mi się moje bujnęły..i szkoda mi jakos narazie..chyba jeszcze takich swoich długasnych nigdy nie udało mi się zapuścić-Obym ich nie przechwaliła, bo będę zmuszona isc na weselicho z gryskami. W czwartek robię włoski..a po weselu śmigam do bardzo dobrej kosmeytyczki- znajome chodzą i cudo cera-wiedza jakie kosmetyki użuywać i takie tam--trzeba spróbowac.. -tak teraz pomyślałam- wowczas już będe wiedziała(za 2 tyg) czy coś sie"wykluło" we mnie- a jajnik lewy wciąz pobolewa-mniej..ale??
Axxa-też słyszałam taką opinie, że żele są lepssze-bo trwalsze. Sama miałam akryle-pierwszy raz jak mi zrobiła- super-miałam ok 2 miesiecy-jak nówka,,ale po uzup[ełnieniu ich już miałam niecały miesiąc:/..Teraz w sobotę de na wesele. Miałam robic paznokcie -żele zakładac-aaaleee łykam wiesiołek i mi się moje bujnęły..i szkoda mi jakos narazie..chyba jeszcze takich swoich długasnych nigdy nie udało mi się zapuścić-Obym ich nie przechwaliła, bo będę zmuszona isc na weselicho z gryskami. W czwartek robię włoski..a po weselu śmigam do bardzo dobrej kosmeytyczki- znajome chodzą i cudo cera-wiedza jakie kosmetyki użuywać i takie tam--trzeba spróbowac.. -tak teraz pomyślałam- wowczas już będe wiedziała(za 2 tyg) czy coś sie"wykluło" we mnie- a jajnik lewy wciąz pobolewa-mniej..ale??
A
Agnezzz
Gość
Izabelka pisze:Agutek nie pogniewasz sie jak skopiuję linki z twojego postu? Wyślę dziewczynom ze styczniówek...niech poczytają...
pozdrawiam
Izabelka pewnie!!!
CO do paznokci. Ja noszę żele. Jestem bardzo zadowolona. W międzyczasie miałam 2 przerwy i nie ma co ukrywać wtedy paznockie są słabsze , cieńkie i potrzebują trochę czasu na regenerację - kilka miesięcy. Ale póki się nosi żele to jest spoko. Co do tego, które lepsze - słyszałam, że żele są zdrowsze niż akryle
reklama
hmm-tak sobie znowu myślę- ucichły nam- Dreams.., N Agga.., no i co z Laną???? "stare wyjadaczki chleba"-no raz- (moze uda mi się w ten sposób przywołac zafasolkowaną-jak poprzednio Monię100cisza a tu raz zawołałam i mamuskę juz przywołałam