reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Ja jestem za!!!!to mile tak sie wyrwac na bogaduchy!!!albo za wysylaniem zdjeci na maila!!!

--------------------------------------------------------------------------------

mozna....wlasnie usunelam caly post wczesniejszy!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Lilith! Skasowałam swoje...i tak wiecie jak wyglądam. A innych nie będzie kusić. Mam nadzieję że nie za poźno...ludzie nie mają dosłownie co robić.
Agutek nie pogniewasz sie jak skopiuję linki z twojego postu? Wyślę dziewczynom ze styczniówek...niech poczytają...
pozdrawiam

No to jak mi sie wszystkie polamia albo zaczna zle rosnac to tez nad nimi pomysle!a jakie najlepsze?akrylowe? zelowe? czy uv?

m.a.l.i.n.k.a pisze:
ja uzywam akrylowych a nie wiem ktore najleprze:)

to posłuchajcie ekspertki..hihi(tak mój mężus uważa)
według mnie najlepsze sa żelowe... ale te trójfazowe ...dłużj się nakłada ale sa mocniejsze...:)
akryle nosiłam przez 1 rok i nie byłam z nich zadowolona(chociaż niektórzy bardzo chwalą..może to zależy od kosmetyczki)
a żelowe nosze ponad 2 lata(tak..tak.. te na fotce to nie naturalne) i bardzo sobie chwalę...
sporo czasu temu zawsze miałam swoje długie... ale przez parę miesięcy chorowałam... i niestety już mi sie nie udało ich odchodować(najpierw się rozdwajały a potem łamały) i tak zaczełam nosić tzw.sztuczne... zawsze robię naturalne... i jak sa bez lakieru(bardzo żadko) to bardzo trudno poznac że to nie moje własne...

Witajcie:)-Izabelko, Lilith-całe szczeście my zdazyłysmy Was poznać-reszta niech załuje:)

Axxa-też słyszałam taką opinie, że żele są lepssze-bo trwalsze. Sama miałam akryle-pierwszy raz jak mi zrobiła- super-miałam ok 2 miesiecy-jak nówka:):),,ale po uzup[ełnieniu ich już miałam niecały miesiąc:/..Teraz w sobotę de na wesele. Miałam robic paznokcie -żele zakładac-aaaleee:):) ;)łykam wiesiołek i mi się moje bujnęły:)..i szkoda mi jakos narazie..chyba jeszcze takich swoich długasnych nigdy nie udało mi się zapuścić-Obym ich nie przechwaliła, bo będę zmuszona isc na weselicho z gryskami.:) W czwartek robię włoski:)..a po weselu śmigam do bardzo dobrej kosmeytyczki- znajome chodzą i cudo cera:)-wiedza jakie kosmetyki użuywać i takie tam--trzeba spróbowac.. ;)-tak teraz pomyślałam- wowczas już będe wiedziała(za 2 tyg) czy coś sie"wykluło" we mnie:)- a jajnik lewy wciąz pobolewa-mniej..ale??:)

Izabelka pisze:
Agutek nie pogniewasz sie jak skopiuję linki z twojego postu? Wyślę dziewczynom ze styczniówek...niech poczytają...
pozdrawiam

Izabelka pewnie!!!

CO do paznokci. Ja noszę żele. Jestem bardzo zadowolona. W międzyczasie miałam 2 przerwy i nie ma co ukrywać wtedy paznockie są słabsze , cieńkie i potrzebują trochę czasu na regenerację - kilka miesięcy. Ale póki się nosi żele to jest spoko. Co do tego, które lepsze - słyszałam, że żele są zdrowsze niż akryle :)

reklama
hmm-tak sobie znowu myślę- ucichły nam- Dreams.., N Agga.., no i co z Laną:)???? "stare wyjadaczki chleba"-no raz- (moze uda mi się w ten sposób przywołac zafasolkowaną:)-jak poprzednio Monię100:):)cisza a tu raz zawołałam i mamuskę juz przywołałam:):):)

Do góry