reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Dziewczynki, własnie kończę pracę a tu jak na zawołanie słoneczko piękne wyszło. Zaczynam weekend. Życzę Wam miłego weekendu, spokoju i radości. Mam nadzieję, że znajdę czas, żeby was odwiedzić w te wolne dni. Dzisiaj wieczorem idziemy do mojej koleżanki, żeby dac jej zaproszenie na ślub. Całuski :-* :-*

ups..nawet xle napisałam..to juz 30dc..jutro powinnam dostać..:)@....co tam..co ma byc to będzie(na pewno zamieszanie i wielkie szczęście;)..jak już bałam sie..nie nie-mężus uwazaj..bo dziewczyny na BB powiedziałay,z ę mogę zajść..zartowniś-"to muszę poprawic":)..no i..co :(..-śmieję sie;)

Zgadzam się z Tobą Malinko, jeszcze w szkole moja koleżanka zaliczyła tak niezłą wpadkę.Byłyśmy w 3 klasie liceum, ona kochała się ze swoim facetem dwa dni przed spodziewaną @, nic nie powinno być, a teraz jej synek ma już12 lat  :laugh:

:)..byloby-kusiłam los..pragnęłam..czas pokazal, zę już jest odpowiedni..:)..choć ..ojojojojoj..przeciez ja już na 5 lipca mam wykupiony bilet :o

Jako ciekawostke napisze ze, ja i moj braciszek zostalismy poczeci jedno tuz przed @ a drugie w termnie @ ;-))))
Takze nigdy nic niewiadomo dziewczynki...;-))
pozdrowionka

ale nie..no co Wy..dobrzes ie czuję..trochę na dole pobolewa..i piersi..tak jak przed@zawsze..i krzyż boli strasznie dolem ..oprocz tego..idę spać..bo dziś zrobiłam pieszo mnostwo km...zakupy wykańczają:).i coś siedzieć mi nawet cieżko..i martwię sie o meża..
Teraz to czytam..i sobie myśle..co ja wypisuję..:)..jak jakieś objawy..nie nie nie:):):):)

reklama
Dziewczyny a nie wiecie co się z Lilith dzieje ?
Miała iść do gina i potem napisać co i jak, ale nie widziałam żeby dała znać czy wszystko w porządku.

Do góry