reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

To próbuję do lublina. Buziaki dla wszystkich. Ps: beerboom ruszyło więc pilnujcie swoich facetów :) Pozdrawiam i uciekam zająć się moim słoneczkiem :) Mamy obgadać kwestię ślubu ;) ;D ;D

reklama
Viwiane-witaj ponownie-no wkońcu się odezwałaś-bo strasznie się martwiłysmy.Przesyłam uśmieszki na wyjście z dołka-będzie git-zobaczysz ;D

Viwiane słonko trzymam za Ciebie mocno kciuki i zobaczysz już niedługo zagościmy wszystkie w galerii brzuszków. :-* :-* :-*

Wróciłam :) CIężki dzień dzisiaj..zlądowałam w domu dopiero koło 18... najpierw w mieście - kupiłam sobie jeansy, bo w ciągu tygodnie poszły mi  2 pary..szlag by to trafił...i nie miałam już w czym chodzić. A potem mężusia zaprowadziłam do stomatologa ;) Potem szybciutko obiadek (ziemniaczki, jajeczka sadzone, mizeria..pycha) a na deserek w lodówce czekają truskaweczki, tyle ostatnio o nich mowa na forum to w końcu się skusiłam. Będzie przyjemnie w łóżeczku, o ile szybko nie padniemy ze zmęczenia.
Po obiadku od razu znowu za remonty..mężuś kończył malowanie futryn i takiej skrzynki (zresztą nadal maluje), a ja malowałam kolejne kaloryfery. W medzyczasie dwa prania i mycie naczyń. Teraz więc należy mi się chwilka odpoczynku ;)

A co tam u was drogie ?

Agnezzz odpocznij sobie słonko, odpocznij. Ja też zaraz idę jeszcze tylko z pieskiem na spacerek i do łóżeczka bo padam z nóg. ;D ;D

reklama
Ja też ide sobie odpocząć, bo strasznie męcząca jest ta @, boli i boli i nic nie pomaga :( dziewczyny-niedługo wszystkie będziemy w tej galerii brzuszków. Buziaczki i dziękuje za słowa otuchy :) Buziaki dla wszystkich i życzę dobrej nocy- ja już odpadam na dzisiaj :)

Do góry