reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
A my właśnie porozmawialiśmy sobie od serca i jest nadzieja, że zdołam go przekonać na dzidzie w trakcie moich studiów. Wiem że dam sobie radę na studiach z dzieckiem, okazało się, że on chciał to odłożyć, bo też chce mieć równy wkład w wychowywanie naszego maleństwa. I chyba uda mi się go nakłonić pod koniec roku, żeby się postarać o bobaska :)

LILITH - a ja będe trzymać kciuki za ciebie i wiem, że u Ciebie też się wszystko dobrze ułoży!!!

A ja w poniedziałek ide na USG, bo ta @ to jakaś dziwna w tym miesiącu - jakby jej nie było.I kazał mi przyjść na USG jak by takie coś miało miejsce. Boje się, żeby to nie było nic złego :)

Eee... chyba nie, bo objawy mi minęły te co miałam pare dni temu, ale kto wie ... Chociaz powiem Ci szczerze, że wątpię, aby taki własnie scenariusz się ułożył :( :) Pozdrawiam i ide sobie kanapke zrobić, bo coś zgłodniałam ;D

wiesz, wszytskojest możliwe. ostatnio moja znajoma zaszła w ciąze, a lekarz powiedzial ze to torbiel na jajniku. i dopiero w połowwie 3 miesiąca na usg zobaczył ze oprócz torbieli jest dzidzius ;D
wiec wszystko sie moze zdarzyc!!!
a ja zapchalam sie truskawkami:) ::)

DORKA slonko nie gniewaj sie na mnie

VIWANE super pomysl ze studjami namawiaj go namawiaj

ELZBIETKa mam nadzieje ze strania u ciebie ida pelna para;p

Dorka pisze:
Miałam mega doła-i wrazenie, ze nikt mnie nie rozumie...Nie usnęłam..w takich chwilach bardzo nie lubię siedziec bezczynnie..rozmyślać..analizować..bo to pogarsza jeszcze bardziej mój stan..Wówczas zawsze idę na spacer z psem..na długi spacer....wrócilam padnieta..pouczyłam się..-wziełam twoje słowa Malinko do serca..tylko wydaje mi się, ze nie rozumiesz mnie... :-[

Dorka, nie dołuj się...
Zobaczysz jak się wszystko samo pięknie poukłada ;) I tego Ci życzę :-*

U mnie nadal bez zmian @ spużnia się na dzień dzisiejszy 4 dni,nie wiem co się dzieje z tym moim organizmem,tak się jakoś to ostatnio mi rozregulowało,że szok.Zawsze miałam regularne cykle 28-29 dniowe a od maja 5 dni spuznienia [cykl 34 dnowy] teraz znowu opużnienie-zaczyna mnie to denerwować  :mad:

reklama
Malinka-masz racje to jest dobijające-te opużnienia sprawiają ,że zakażdym razem robie sobie złudne nadzieje :mad:

Do góry