reklama
V
viwiane
Gość
A my właśnie porozmawialiśmy sobie od serca i jest nadzieja, że zdołam go przekonać na dzidzie w trakcie moich studiów. Wiem że dam sobie radę na studiach z dzieckiem, okazało się, że on chciał to odłożyć, bo też chce mieć równy wkład w wychowywanie naszego maleństwa. I chyba uda mi się go nakłonić pod koniec roku, żeby się postarać o bobaska
LILITH - a ja będe trzymać kciuki za ciebie i wiem, że u Ciebie też się wszystko dobrze ułoży!!!
A ja w poniedziałek ide na USG, bo ta @ to jakaś dziwna w tym miesiącu - jakby jej nie było.I kazał mi przyjść na USG jak by takie coś miało miejsce. Boje się, żeby to nie było nic złego
LILITH - a ja będe trzymać kciuki za ciebie i wiem, że u Ciebie też się wszystko dobrze ułoży!!!
A ja w poniedziałek ide na USG, bo ta @ to jakaś dziwna w tym miesiącu - jakby jej nie było.I kazał mi przyjść na USG jak by takie coś miało miejsce. Boje się, żeby to nie było nic złego
Elżbietka
mother of two sons&angel
moze nie od razu złego ,a po prosy fasolka sie schowala...
V
viwiane
Gość
Eee... chyba nie, bo objawy mi minęły te co miałam pare dni temu, ale kto wie ... Chociaz powiem Ci szczerze, że wątpię, aby taki własnie scenariusz się ułożył Pozdrawiam i ide sobie kanapke zrobić, bo coś zgłodniałam ;D
Elżbietka
mother of two sons&angel
wiesz, wszytskojest możliwe. ostatnio moja znajoma zaszła w ciąze, a lekarz powiedzial ze to torbiel na jajniku. i dopiero w połowwie 3 miesiąca na usg zobaczył ze oprócz torbieli jest dzidzius ;D
wiec wszystko sie moze zdarzyc!!!
a ja zapchalam sie truskawkami :
wiec wszystko sie moze zdarzyc!!!
a ja zapchalam sie truskawkami :
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DORKA slonko nie gniewaj sie na mnie
VIWANE super pomysl ze studjami namawiaj go namawiaj
ELZBIETKa mam nadzieje ze strania u ciebie ida pelna para;p
VIWANE super pomysl ze studjami namawiaj go namawiaj
ELZBIETKa mam nadzieje ze strania u ciebie ida pelna para;p
malaga
Dorka pisze:Miałam mega doła-i wrazenie, ze nikt mnie nie rozumie...Nie usnęłam..w takich chwilach bardzo nie lubię siedziec bezczynnie..rozmyślać..analizować..bo to pogarsza jeszcze bardziej mój stan..Wówczas zawsze idę na spacer z psem..na długi spacer....wrócilam padnieta..pouczyłam się..-wziełam twoje słowa Malinko do serca..tylko wydaje mi się, ze nie rozumiesz mnie... :-[
Dorka, nie dołuj się...
Zobaczysz jak się wszystko samo pięknie poukłada I tego Ci życzę :-*
LANA
U mnie nadal bez zmian @ spużnia się na dzień dzisiejszy 4 dni,nie wiem co się dzieje z tym moim organizmem,tak się jakoś to ostatnio mi rozregulowało,że szok.Zawsze miałam regularne cykle 28-29 dniowe a od maja 5 dni spuznienia [cykl 34 dnowy] teraz znowu opużnienie-zaczyna mnie to denerwować
m.a.l.i.n.k.a
LANA masz tak jak ja.Tez tak mialam dobiaace to jak nie wiem i tak mi sie przesuwalo raz do przodu raz do tylu
reklama