reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH wiem kochana ze tez duzo przeszlas ... i wlasnie dzieki Tobie wiem ze wszystko bedzie w porzadku :-* ... i nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze ze juz niebawem zobaczysz swoje malenstwo , mam nadzieje ze ja je rowniez zobacze  8) ... ahia ... mozesz napisac do mnie na GG bo mialam formata i wszystkie kontakty mi znikly  ::)

m.a.l.i.n.k.o az mi sie mordka usmiecha jak widze jaka jestes szczesliwa :)

Buziaki mamuski :-*

reklama
MONIQa dzikeuje :) ty tez niedlugo sie bedziesz cieszyc zobaczysz;) caluj cie slodko.

nIO DZIEWCZYNKI ja teraz ide karmic mala i zaraz na spacerek lecimy bo cieplucho i slonko siweci

Malinko super! u nas tez slonce swieci dlatego ja szybko czmycham dzis do mamy:) oby tylko czas zlecial bo tak nieznosze tych 2 zmian meza:(:( a potem weekedn!!!

Moniqa no juz napewno niedlugo sie doczekasz!! czas szybko leci!!! a same wiemy dobrze ze nie latwo jest zaciazyc odrazu! ale im wieksza wiara i pozytywne myslenie tym szybciej ucieka czas i ogolnie to pomaga...eee ale cos namieszalam ale napewno mnie zrozumialas:):)

Lilith witaj kochanie, co u ciebie o sorki was? . Tak Cie troche zaniedbuje, ale nie mam neta w domku. A co u mnie poczytaj na radosci ... smutki.
Pa

OOO witaj!! no pisalas mi ze nie masz neta to nie odpisywalam itd:(
Ja tez cie troszke zaniedbalam ale mialam wtedy kupe roboty itd...

U nas jak widzisz wszystko oki!ladnie sobie rosniemy hihi :) i dokuczaja nam juz dolegliwosci pozniej ciazy hihi :)

LILITH mam nadzieje ze wizyta umamy przebiegla pomyslnie.Ja sie dzis poklocilam z mezem:(::( i to dosc ostro ale przeprosil mnie i znowu oki ci faceci to dziwni sa czasem mnie przerazaja

jezu ja tez sie poklocilam i nie wroci pewnie na noc:(:(:( a dzis mam taki humor nic tylko placze i placze i wymiotuje:(:(:(
nienawidze go jutro ide do matki !!!!

reklama
LILITH nie denerwuj sie az tak bo zaszkodzisz malenstwu.Moja mala w brzuszku czula jak mama sie denerwuje bo wtedy byla nie spokojna i teraz tez czuje jak ja sie denerwuje albo mi smutno to ona tez jest nie spokojna i czesto placze

Do góry