reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Hej Witam Was Maniaczki fasolek.
U mnie nadal objawy bardziej na @ ale zobaczymy mam taką malutka nadzieję.
Magdalenkol chyba po imieniu mamy podobnie z ojawiami co ;) :laugh:. Ola nic jeszcze się nie martw masz troszkę czasu :laugh:.
Ale zimno jak nie mogę no! :mad:
Od 6 rano sprawdzam rachunki bankowe w poszukiwaniu błedu (bo jest) chyba założe se hasło na program!

Madziujka wreszcie sie odezwalas. :laugh: :laugh: No chyba tak po imieniu mamy te objawy.Ja dzisiaj latam co pare minut do kibelka sprawdzac czy czasem nie przyszla.@.
Zycze Ci abys szybciutko znalazla ten blad.I miala troche czasu dla nas. :laugh: :laugh: :laugh:

szefa nie ma to troszkę z Wami pobędę :laugh:
Ja latam i latałam cały czas czuję jakby już coś ze mnie "uciekało" i nic :laugh:. MOGLIBY NAS TAK NIE TRZYMAĆ W NIEPEWNOŚCI NIE? :mad: ;D
A tak wgóle to tak jak i Wy, my też staramy się drugi cykl więc wszystko przed nami. OOOOO znów do kibelka idę

Uffff nic na szczęście ;D
Fajowo byśmy se razem to przechodziły i wogóle takie tam i napewno dołączą do nas inne mamusie z fasolkami ;D
Ja ze Śląska z Tychów a Ty?

Chyba bardzie czerwiec ;) Choć u nas właśnie jest to bardzo chwiejne co nie? :laugh:
Mąż mi oświadczył ;) że testować będę w poniedziałek -oszalał chyba przecież ja zwariuję!!! Za pierwszym razem się pospieszyliśmy z testem. Płakałam jak bóbr pewnie chce mi tego zaoszczędzić

Ja do poniedzialku nie wytrzymam i robie w piatek.Meza nie ma to mi nie rzadzi.Chociaz troche sie z nim wczoraj przez sms pozprzeczalam.Ale ten meski rod nie rozumie nas kobiet. :laugh: :laugh:

reklama
Do góry