reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
     ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
;D ;D ;D może być... zaraz pewnie zabiorą mi net...hihi... akurat wielka burza przechodzi... a ja uwielbiam burzę... patrzeć na piorunki.... a mam super widok za oknem... juz zero bloków... więc nic mi widoku nie zasłania                                                                            :laugh: :laugh: ;D ;D ::) ::) ::) ;D

U mnie tez grzmi .Ale ja net bede miala.Tyle ze zaraz musze mojego uparciucha polozyc spac.Dzisiaj mi pani w przedszkolu naskarzyla ze corcia nie chce robic szslaczkow.BUUUUU To dopiero zerowka .A juz sie zaczyna.Ale bedzie dobrze zakaz ogl;adania bajek powinien pomoz. ;) ;) ;) ;)

SOL oj tak co dziala ten sex:)

LILITH biedactwo ty moje

U mnie znowu dobrze ojecalismy sobie dzisaj ze nie bedziemy sie klocic a bynajmniej bardzo sie postaramy

Witajcie!
Nie smucić sie-gółwka w górę.
Wczoraj był i dla mnie bardzo cieżki-lipny i do bani dzień!..mam nadziję, ze dzis mimo iż za oknem pada i nie ma słonka- będzie dobry -lepszy od wczorajszego!
Pozdrawiam-
Mazurek co u Ciebie??Gin coś widział??:)

reklama
Witajcie dziewuszki nie mogłam wczoraj przez cały dzionek do Was zaglądnąć ,bo mieli awarie z łączem mojego internetu i aż mnie trafiało, ale dziś już spoko.Magdalenkakol-mnie też niedługo czeka zerówka już za rok -bo córcie mam o rok młodszą od Twojej pocieszki :)- u mnie również skutkuje jako kara zakaz oglądania bajek całe szczęście bo nic innego na nią nie działa ::)Dziewuszki a wy smutaski już główka do góry i uśmieszki poprzyklejać ;D-co się dzieje przecież życie jest piękne ;D

Do góry